Digiviestinnän harjoittelija

Vuodelle 2015

Työ - heinäkuu 2, 2014
Hae työharjoitteluun Greenpeacen Suomen toimistoon Helsingin Punavuoreen. Etsimme jatkuvasti digitaalisen viestinnän harjoittelijoita kehittämään taitojaan ja verkkoviestintäämme.

Harjoittelupaikkoja on auki pitkin vuotta, ja jakson pituus on neuvoteltavissa. Voit hakea harjoitteluusi hyvissä ajoin.

Harjoittelussasi pääset käyttämään mm. seuraavia ohjelmia ja verkkopalveluita kykyjesi mukaan: Facebook, Twitter, YouTube, Flickr, Excel, Episerver, Photoshop, Illustrator, Final Cut Pro, Falcon Social, Instagram, Pinterest, ActionSprout. Töitä teet talon Macilla tai omalla rakkaalla läppärilläsi. Harjoittelu tapahtuu Greenpeacen toimistolla Helsingin Punavuoressa, etätyömahdollisuus sopivalle kandidaatille.

Oletko se sinä?

Pääset perille siitä millaista on työskennellä kansalaisjärjestössä ja asiantuntijaorganisaatiossa. Meillä tehdään motivoituneesti työtä jolla on tarkoitus. Tahti voi olla kova. Palkkaa emme voi työharjoittelusta maksaa, mutta opintoihisi kuuluvan työharjoittelun aikana olet oikeutettu opintotukeen. Saat työssäsi vastuuta, joten sinun kannattaa olla oma-aloitteinen, itsenäinen ja joustava. Työskentelet yhteistyössä digimarkkinointipäällikön ja viestintätiimin kanssa. Kahvia meillä keittävät kaikki.

Opiskelet yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa viestintää tai muuta vastaavaa tiedottamista, markkinointia, graafista suunnittelua tai videotuotantoa. Olet aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Sinulla on perusosaaminen html:stä, olet käyttänyt jotain CMS-järjestelmää. Osaat kirjoittaa suomea sujuvasti ja puhut englantia. Muut pohjoismaiset kielet ovat plussaa.

Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessasi

- missä olet hyvä
- missä opiskelet ja mitä linjaa
- milloin voisit aloittaa ja kuinka kauan voit olla harjoittelussa

Haluamme nähdä mitä osaat. Lähetä työhakemuksesi ja linkki portfolioosi (vain muutama mielestäsi paras työ) digimarkkinointipäällikkö Touko Sipiläiselle . Kutsumme parhaat hakijat haastatteluun, jossa tehdään vielä näyttötehtävä. 

Aiheet