Graafisen suunnittelun harjoittelija

Työ - heinäkuu 2, 2014
Hae graafisen suunnittelun työharjoitteluun Greenpeacen Suomen toimistoon Helsingin Sörnäisiin. Etsimme jatkuvasti graafikkoharjoittelijoita kehittämään taitojaan ja verkkoviestintäämme.

Harjoittelupaikkoja on auki pitkin vuotta, ja jakson pituus on neuvoteltavissa. Voit hakea harjoitteluusi hyvissä ajoin.

Graafikkoharjoittelijana pääset tekemään graafista suunnittelua Greenpeacen kampanjatyön tukena. Luot sisältöjä sosiaaliseen mediaan sekä verkkoon ja taitat printtimateriaaleja. Kykyjesi mukaan voit päästä suunnitelemeen myös kokonaisia kampanjailmeitä. Pääset halutessasi tekemään töitä myös liikkuvan kuvan kanssa.

Töitä teet talon Macilla tai omalla rakkaalla läppärilläsi. Harjoittelu tapahtuu Greenpeacen toimistolla Helsingin Sörnäisissä. Etätyömahdollisuus sopivalle hakijalle.

Oletko sinä seuraava harjoittelijamme?

 

Pääset perille siitä, millaista on työskennellä luovassa kansalaisjärjestössä ja asiantuntijaorganisaatiossa. Meillä tehdään motivoituneesti työtä jolla on tarkoitus. Tahti voi olla kova. Palkkaa emme voi työharjoittelusta maksaa, mutta opintoihisi kuuluvan työharjoittelun aikana olet oikeutettu opintotukeen. Saat työssäsi vastuuta, joten sinun kannattaa olla oma-aloitteinen, itsenäinen ja joustava. Työskentelet yhteistyössä digimarkkinointipäällikön ja viestintätiimin kanssa. Kahvia meillä keittävät kaikki.

Opiskelet yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa esimerkiksi graafista suunnittelua, videotuotantoa tai olet hankkinut alan taitoja muilla tavoin. Tunnet eri somekanavien vaatimuksia ja ymmärrät millaisista elementeistä rakentuvat kiinnostavat sisällöt. 

Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessasi

- missä olet hyvä
- missä opiskelet ja mitä linjaa
- milloin voisit aloittaa ja kuinka kauan voit olla harjoittelussa

Haluamme nähdä mitä osaat. Lähetä työhakemuksesi ja linkki portfolioosi (vain muutama mielestäsi paras työ) digimarkkinointipäällikkö Touko Sipiläiselle . Kutsumme parhaat hakijat haastatteluun, jossa tehdään vielä näyttötehtävä. 

Aiheet