Siviilipalveluspaikka Greenpeacella

Toimistovastaava

Työ - marraskuu 25, 2014
Kiinnostaisiko siviilipalvelus ympäristön hyväksi? Greenpeace hakee siviilipalvelushenkilöä toimistovastaavaksi vuodelle 2015.

Toimistovastaavana mahdollistat Greenpeacen työn ympäristön hyväksi huolehtimalla Helsingin toimistomme yleisistä toimistotöistä, kuten toimistotarpeiden riittävyydestä, postituksista, laskujen käsittelystä ja puhelinvaihteesta. Tietojen, taitojen ja mahdollisuuksien mukaan voit avustaa myös muissa töissä, kuten kampanja- tai varainhankintatehtävissä.

 

Toimistovastaavan tehtävä tarjoaa järjestö- ja ympäristötoiminnasta kiinnostuneille eturivin paikan tutustua kansainvälisen ympäristöjärjestön toimintaan Suomessa. Lisäksi tarjoamme loistavan työporukan ja viihtyisän toimiston hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä tietojenkäsittelytaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Kansainvälisessä järjestössä englannin kielen taito on välttämättömyys.

Greenpeace on kansainvälinen ympäristöjärjestö, joka on valmis siirtymään sanoista tekoihin vastustaakseen ympäristön tuhoamista maailmanlaajuisesti ja tuodakseen esiin ratkaisuja rauhan ja ekologisen tasapainon saavuttamiseksi maailmassa.

Muuta maailmaa kanssamme. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 11.12.2014 mennessä osoitteella

Lisätietoja:

Konsta Erola
Varainhankintapäällikkö
0401549833

 

Aiheet