Siviilipalveluspaikka Greenpeacella

Toimistovastaava

Työ - helmikuu 19, 2014
Greenpeacella on tarjolla siviilipalveluspaikka Helsingin toimistossa. Toivomme seuraavan siviilipalvelushenkilön aloittavan toimistollamme työskentelyn kesäkuun 2014 alussa.

Oletko se sinä?

Siviilipalvelijaa haetaan toimistovastaavan tehtäviin. Toimistovastaava on vastuussa yleisistä toimistotöistä, kuten toimistotarpeiden riittävyydestä, postituksista, laskujen eteenpäin toimittamisesta ja puhelinvaihteen tehtävästä. Taitojen ja mahdollisuuksien mukaan siviilipalvelija voi avustaa myös muissa toimiston töissä, kuten kampanja- tai varainhankintatehtävissä.

Kansainvälisenä järjestönä tehtävään sisältyy myös yhteydenpitoa muihin maihin, joten englannin kielen taito on tarpeen. Toimistovastaavan tehtävä tarjoaa järjestö- ja ympäristötoiminnasta kiinnostuneille erinomaisen paikan tutustua kansainvälisen ympäristöjärjestön toimintaan Suomessa.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä atk-taitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Greenpeacen Helsingin toimisto on osa Greenpeace Nordicia, jonka pääkonttori sijaitsee Tukholmassa ja muut toimistot Helsingin lisäksi Oslossa ja Kööpenhaminassa. Helsingin toimistolla työskentelee noin 20 työntekijää, sekä vapaaehtoisia sekä katuvarainhankkijoita.

Greenpeace on kansainvälinen ympäristöjärjestö, joka on valmis siirtymään sanoista tekoihin vastustaakseen ympäristön tuhoamista maailmanlaajuisesti ja tuodakseen esiin ratkaisuja rauhan ja ekologisen tasapainon saavuttamiseksi maailmassa. Greenpeacen 28 alueellista toimistoa toimivat yhteensä yli 40 maassa ympäri maailman.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 31.3.2014 mennessä osoitteella

Lisätietoja:

Konsta Erola
Varainhankintapäällikkö

0401549833

Aiheet