Etsimme varainhankintapäällikköä

Työ - marraskuu 16, 2017
Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan ja samalla tekemään maapallostamme paremman paikan? Liity innokkaiden varainhankkijoiden joukkoon Greenpeace Nordicissa! Etsimme kokoaikaista varainhankintapäällikköä (äitiyslomasijaisuus) johtamaan varainhankinnan tiimiämme ja sen toimintoja Suomessa.

Suomen Varainhankintapäällikkö, äitiyslomasijaisuus,  Helmikuu 2018 – Huhtikuu 2019

Greenpeace käy sanoista tekoihin vastustaessaan ympäristön tuhoamista. Tuomme esiin ratkaisuja rauhan ja ekologisen tasapainon saavuttamiseksi maailmassa. Tavoitteenamme on maapallo, joka ylläpitää elämää sen kaikessa moninaisuudessaan. Greenpeace toimii maailmanlaajuisesti ja toimistoja meillä on yli 40 maassa.

Varainhankintamme tärkein tehtävä on kerätä mahdollisimman paljon lahjoituksia yksityisiltä lahjoittajilta inspiroimalla ja sitouttamalla heitä. Greenpeacen arvojen mukaisesti, riippumattomuutemme säilyttämiseksi, emme ota lahjoituksia vastaan yrityksiltä, valtioita tai poliittisilta puolueilta. Varainhankintaosastomme tavoitteena on varmistaa kustannustehokas, kestävä ja laadukas varainhankinta, joka tarjoaa tarvittavat resurssit Greenpeacen toimintaan Pohjoismaissa. 

Toimenkuva:
Varainhankintapäällikkö on vastuussa varainhankintaosaston johtamisesta Suomessa ja työskentelee hyvin tiiviisti pohjoismaisten kollegoiden kanssa löytääkseen uusia tapoja tehdä varainhankintaa. Tehtävä on kokopäiväinen äitiyslomansijaisuus toimistollamme Helsingin Sörnäisissä.

Vastuualueisiisi kuuluvat strateginen suunnittelu, budjettien valmistelu ja hallinnointi, kokeneen varainhankintatiimin tukeminen, jotta asetetut tavoitteet saavutetaan sekä monimuotoisen ja kestävän varainhankinnan varmistaminen.

Tehtäviisi kuuluvat:

 • Motivoit, tuet ja toimit esimiehenä ammattitaitoiselle varainhankintatiimille sekä varmistat, että Suomen varainhankinnalle asetetut tavoitteet saavutetaan.
 • Toimit aktiivisena osana Greenpeace Nordicin varainhankinnan johtoryhmää, joka vetää varainhankintastrategian toteuttamista Pohjoismaissa.
 • Varmistat varainhankintastrategian toteutumisen ja varainhankintamahdollisuuksien maksimoinnin Suomessa.
 • Vedät varainhankinnan vuosittaisen tulo- ja menobudjetointiprosessin Suomessa.
 • Yhdessä tiimin kanssa kehität uusia varainhankintamuotoja uusien lahjoittajien houkuttelemiseksi ja olemassaolevien lahjoittajasuhteen kehittämiseksi.
 • Tarjoat stragisia neuvoja, suuntaa, ongelmanratkaisua ja apua kaikille varainhankinnan osa-aluille Suomessa. Näihin kuuluvat Face-to-Face-, tele- ja digivarainhankinta, lahjoittajapalvelu sekä lahjoittajasuhteet ja -markkinointi.

Odotamme sinulta:

 •  Vähintään 4 vuoden kokemusta vastuullisista ja tuloksellisista varainhankinnan tehtävistä
 • Kokemusta yksityisvarainhankinnan ohjelmien johtamisesta (sekä uushankinta että lahjoittajasuhteet)
 • Ymmärrystä data-analyyseistä ja segmentoinnista
 • Taitoa tukea ja opastaa yksilöitä, luoda tiimihenkeä ja ratkaista ristiriitoja
 • Erinomaista kommunikointi- ja neuvottelutaitoa niin suomeksi kuin englanniksi
 • Stressinhallintakykyä
 • Kykyä tehdä vaikeitakin päätöksiä itsenäisesti organisaation ohjenuorien mukaisesti
 • Kiinnostusta ympäristöasioihin sekä halua jakaa työyhteisömme arvot ja toimintatavat
 • Soveltuvaa koulutusta tai vastaavaa työkokemusta

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden henkilökohtaiseen ja ammattitaidon kasvuun. Pääset näkemään koko pohjoismaisen varainhankintamme hyvin läheltä ja oppimaan sen kaikki salat. Pääset myös osaksi rentoa, kansainvälistä, intohimoista ja tapahtumarikasta organisaatiota, joka pyrkii pitämään planeettamme elinkelpoisena myös tuleville sukupolville.


Toivomme sinun aloittavan 12.2.2018.

Kiinnostuitko?
Hae täyttämällä tietosi tälle lomakkeelle, liitä mukaan englanninkielinen hakemus ja ansioluettelo. Toivomme hakemustasi mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 20.12.2017.

Lisätietoja tehtävästä tai Greenpeacestä työnantajana:
Celeste Stewart, Fundraising Director: celeste.stewart (a) greenpeace.org
Maria Garcia, HR Generalist: maria.garcia (a) greenpeace.org


Aiheet