Raisa Heinämäki

varainhankkija

Sivu - helmikuu 28, 2008
Raisa toimii Helsingin toimistossa varainhankkijana.

Mitä kaikkea tehtäviisi kuuluu?

Kerään varoja Greenpeacen toimintaan. Greenpeace on riippumaton järjestö, joka ei ota vastaan lahjoituksia valtioilta tai yrityksiltä, joten yksityisten lahjoittajien antama taloudellinen tuki on edellytys tekemämme ympäristötyön jatkumiselle.

Kerro jotain itsestäsi?


Olen koulutukseltani kauppatieteiden maisteri, joka on markkinoinnin lisäksi opiskellut sivuaineina mm. ympäristöpolitiikkaa sekä kansainvälistä liiketoimintaa. Olen onnellinen, että löysin kansalaisjärjestökentältä työn, jossa voin hyödyntää opintojani laaja-alaisesti. Tällä hetkellä Greenpeacen puolipäiväisen työni ohella työskentelen myös toisessa ammatissani jooganopettajana.   

Miksi halusit Greenpeacelle töihin?

Nautin siitä, että voin joka päivä hyvällä omatunnolla tehdä työtä sellaisen järjestön eteen, joka toimii ympäristön puolesta tehokkaasti ja ammattitaitoisesti ympäri maailman. En haluaisi kuvitella millaisessa maailmassa eläisimme, jos Greenpeacen kaltaisia toimijoita ei olisi. Lisäksi Greenpeace tarjoaa tietysti myös mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön!

Minkä luulet olevan työssäsi vaikeinta?

Kansalaisjärjestön varainhankinnan tulee olla erittäin kustannustehokasta. Siksi meidän tulee jatkuvasti kehittää varainhankinnan menetelmiämme, jotta niihin sijoitetut investoinnit maksaisivat itsensä takaisin mahdollisimman nopeasti.

Entä antoisinta?

Innovatiivisuus ja tehokkuus toteutuvat Greenpeacen muun työn lisäksi myös varainhankinnassa, joten työn tekeminen on myös itselle palkitsevaa. Päivittäinen yhteydenpito niin lahjoittajiin kuin pohjoismaisiin kollegoihini on ehdottomasti inspiroivaa ja tekee työpäivistä mielenkiintoisia. On tärkeää muistaa, että mitä enemmän varoja saamme kerättyä sitä enemmän voimme sijoittaa ympäristötyöhön!

Yhteystiedot:

puh. 050 591 0443

Henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat muodossa 

Töihin Greenpeacen varainhankintaan

 

Aiheet