Dennis Sinyakov

Sivu - lokakuu 4, 2013
.
Peter Henry Willcox

Dennis Sinyakov

Freelance-valokuvaaja
Venäjä
Ikä: 36

Dennis syntyi ja varttui Obninskissä, pienessä kaupungissa Moskovan alueella. Hän on naimissa ja hänellä on nuori poika.

Dennis on menestyvä toimittaja ja valokuvaaja, joka on työskennellyt kansainvälisesti alalla jo 10 vuotta.

Jo varhaisesta lapsuudestaan lähtien Dennis on ollut perfektionisti. Tämä piirre auttoi häntä valmistumaan lukiosta ja maineikkaasta Venäjän yliopistosta erittäin hyvin arvosanoin.

Dennis ryhtyi freelanceriksi voidakseen keskittyä valokuvausprojekteihin, joista suurin osa kiinnosti häntä henkilökohtaisesti. Yksi hänen projekteistaan liittyi siirtotyöläisiin, joiden tarinoiden kertomiseen hän käytti valokuviaan.

Dennis nauttii moottoripyörällään ajamisesta kesäisin ja lumilautailusta talvisin. Alustavissa kuulemisissa Murmanskissa hän sanoi:

"Rikollinen toiminta, josta minua syytetään, on journalismia. Aion jatkaa sen tekemistä. Greenpeace on 40-vuotias järjestö ja tunnettu toiminnastaan. Mutta minä en työskentele heille. Minä olen toimittaja. Voitte nähdä ottamiani kuvia mediassa Venäjällä ja kaikkialla maailmassa. Kaikki välineeni on takavarikoitu. Ainoa aseeni on kamera."