Tämä sivu on arkistoitu, eikä se ole enää ajan tasalla

Retkikunta Aurora – matka Arktiksen pelastamiseksi

Joukko nuoria matkasi pohjoisnavalle julistaakseen sen suojelluksi. Miljoonien ihmisten tukemana he laskivat tulevaisuuden lipun sekä Arktis-vetoomuksen allekirjoittaneiden nimet merenpohjaan ja vaativat asumatonta aluetta pohjoisnavan ympärillä suojelualueeksi.

Tapaa retkikunta Aurora. He kuuluvat joukkoon, jossa meitä on lähes kolme miljoonaa ihmistä. Me pyydämme maailman johtajia suojelemaan Arktiksen ja taistelemaan ilmastonmuutosta vastaan. Meille sulava jää on varoitus, ei mahdollisuus porata lisää öljyä.

Tällä seremonialla osoitamme kunnioitusta niille, jotka ovat olleet täällä ennen meitä, ja toivoa niille, jotka eivät vielä ole syntyneet. Arktis sulaa nopeasti. Se vaikuttaa miljoonien arktisella alueella asuvien ihmisten ja eläinten elämään. Se vaikuttaa myös meihin muihin, sillä merijää jäähdyttää maapalloa ja pitää ilmastomme vakaana.

Allekirjoita vetoomus Arktiksen puolesta ja saat viimeisimmät tiedot kampanjan etenemisestä!

 

Uusimmat päivitykset

 

Arktiksen suojelua vaativat hiihtäjät kiirehtivät pohjoisnavalle

Lehdistötiedote | huhtikuu 8, 2013 at 10:35

Ryhmä nuoria Arktiksen suojelua vaativia aktivisteja on lähtenyt hiihtämään pohjoisnavalle tavatakseen siellä Arktiksesta vastaavia päättäviä.

Greenpeace vie tulevaisuuden lipun pohjoisnavalle

Lehdistötiedote | maaliskuu 15, 2013 at 10:23

Muotisuunnittelija Vivienne Westwood valitsi tänään tulevaisuuden lipun lasten ja nuorten töistä, jotka oli lähetetty Greenpeacen ja World Association of Girl Guides and Girl Scoutsin järjestämään piirustuskilpailuun. Voittajatyöstä tehdään lippu...

1 - 2 2 tulokset.