Toimi heti

Onko pilvesi puhdas?

"Onko pilvesi puhdas?" -raportti paljastaa totuuden pilvipalveluja pyörittävästä likaisesta hiilienergiasta! Katso video ja osallistu toimintaan:

Lähetä viesti Microsoftin, Amazonin ja Applen toimitusjohtajille ja pyydä heitä puhdistamaan pilvi.

Internetin pilvipalvelujen puhdistaminen ei ole pikku juttu, mutta meillä on mahdollisuus onnistua sillä:

  • Luopuminen on innovatiivista: Microsoft, Amazon ja Apple ovat maailman arvostetuimpia ja innovatiisimpia tuotemerkkejä, eivätkä ne varmasti halua tulla yhdistetyiksi 1800-luvun energialähteeseen, joka tuhoaa ilmaston ja saastuttaa hengitysilmamme. Hiilellä tuotettu sähkö on vaan "so last season"
  • Luopuminen on käytännöllistä: Puhtaita, rajattomia energianlähteitä, kuten aurinko- ja tuulivoimaa käyttävää teknologiaa on nykyisin saatavilla tarvittavassa mittakaavassa. Greenpeace tekee jo yhteistyötä Facebookin kanssa hiilen korvaamiseksi energiantuotannosta. Meistä olisi mahtavaa kääriä hihat ja ryhtyä töihin myös  muiden suurten teknologiayritysten kanssa internetin puhdistamiseksi likaisesta energiasta!
  • Luopuminen on oikein: Microsoft, Amazon ja Apple eivät ole pahoja yrityksiä. Heidän johtajansa välittävät siitä maailmasta, jonka heidän lapsensa perivät. Niin kuin mekin välitämme.

Vaikka logiikka ja moraali olisivatkin puolellamme, hiiltä käyttävä energiateollisuus taistelee meitä vastaan ja käyttää miljardeja pitääkseen tekniikkajätit likaisen energian koukussaan. Hiiliaddiktion murtaminen vaatiikin yhteistä ponnistusta.

Yritysten täytyy tajuta, että heidän asiakkaansa tietävät likaisen totuuden pilveä pyörittävästä energiasta ja että he haluavat nähdä pilven puhdistuvan! Kirjoita siis IT-jättilläisten toimitusjohtajille ja kerro että haluat puhtaan, hiilettömän pilven

Tutustu englanninkieliseen "How Clean is Your Cloud" -raporttiin

Kuvia #cleanourcloud-prostesteista maailmalta:

 

Uusimmat päivitykset

 

Onko pilvesi puhdas?

Julkaisu | huhtikuu 17, 2012 at 17:00

Suomenkielinen yhteenveto “Onko pilvesi puhdas?" (How clean is your cloud?) -raportista.