Tämä sivu on arkistoitu, eikä se ole enää ajan tasalla

Puhdista Internetin likainen pilvi

Apple, Amazon ja Microsoft käyttävät  likaista, hiilellä tuotettua sähköä pyörittämään "pilveä", joka varastoi sähköpostisi, valokuvasi, musiikkisi ja videosi. Hiilen käyttö lämmittää ilmastoa ja likaa ilman. Toimi heti ja vaadi näitä yrityksiä puhdistamaan internetin likainen pilvi!

 

Täytä tähdellä merkityt kentät (*).

Korjaa merkityt kentät alla.

Likaista dataa?

 
info

Koko nimesi

info

Sähköposti

info

Valitse maa

info

Puhelin

Tilaus on helppo lopettaa klikkaamalla peruutuslinkkiä uutiskirjeessä.
info

Viestin otsikko

info

Viesti

Tietosi ovat turvassa. Greenpeace ei koskaan luovuta, myy tai vaihda tietojasi muille organisaatioille. Lue Tietosuoja.

logos

 Tavoite 250 000

Tehdään pilvestä hiiletön

Jättiläismäiset palvelinkeskukset varastoivat ja lähettävät terabittejä kuvaa, sähköposteja, musiikkia ja videoita "pilveen". Pilvessä data on aina ja kaikkialta saatavillamme ja helpottaa elämäämme monin tavoin. Pilvipalvelut ovat kuitenkin yksi maailman nopeimmin kasvavista energiankäyttäjistä. Joka päivä valtavat määrät ilmastoa lämmittävää hiiltä päätyy ilmaan, jotta internet pysyisi toiminnassa.  

Toivoa kuitenkin on! Pilvipalveluita hallitsevat vain muutama hyvin suuri yritys, jotka voivat halutessaan luopua hiilellä tuotetusta, likaisesta sähköstä. Kiitos sinun, Facebook on jo valinnut tämän puhtaan energian tien! Seuraavaksi kampanjoimme, jotta Microsoft, Amazon ja Apple - kolme suurinta palvelinkeskusten omistajaa maailmassa - siirtyisivät myös puhtaan energian tielle. Voit auttaa meitä tässä tavoitteessamme.

Lähetä nopeasti viesti Microsoftin, Amazonin and Applen toimitusjohtajille ja pyydä heitä puhdistamaan internetin likainen pilvi!