Jotta maailman meret ja niiden monipuolinen elämä saadaan suojeltua, tulee hallitusten kantaa vastuunsa.

Sinun tukesi on korvaamatonta dokumentoidessamme syvänmerenalueiden rikasta elämää ja pohjatroolauksen niille aiheuttamaa tuhoa. Kampanjoimme liikakalastuksen ja tuhoavien kalastusmenetelmien lopettamiseksi. Sinä voit auttaa meitä suojelemaan merien elämää.

Greenpeace luottaa kaltaisiisi ihmisiin tehdessään työtään. Olemme ainoa maailmanlaajuinen ympäristöjärjestö, joka on täysin riippumaton valtioiden ja elinkeinoelämän rahoituksesta. Itsenäisyytemme ansiosta voimme juuri nyt vaatia EU-maita kantamaan vastuunsa ja muuttamaan yhteisen kalastuspolitiikan kestävälle pohjalle. Kiitos lahjoituksestasi.

1 Lahjoita nyt

Tee kertalahjoitus
30 € 50 € 100 €
muu summa
»

Oho! Jotain tais unohtua.

 

2 Nimi

Nimi
»

Oho! Jotain taisi unohtua.

 

3 Osoite

Oho! Jotain taisi unohtua.

 

Tukemalla Greenpeacea annat äänen ympäristölle ja kasvatat painoarvoamme tärkeissä neuvotteluissa. Annat meille mahdollisuuden tehdä tutkimusta, vaikuttaa mielipiteisiin ja ryhtyä sanoista tekoihin ympäristörikosten torjumiseksi.

Rahankeräyslupa:

Poliisihallituksen Greenpeace Pohjolalle 15.4.2013 myöntämä rahankeräyslupa 2020/2013/856 ajalle 15.4.2013-14.4.2015 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuunottamatta ja Ahvenanmaan maakuntahallituksen 1.11.2013 myöntämä lupa ÅLR 2013/7922 Ahvenanmaan alueella.

Ongelma lahjoittamisessa? Kerrothan meille:

Aiheet