Onnittelulahjoitus

Sivu - marraskuu 1, 2015
Onnittele ja vaikuta - Anna aidosti ympäristöystävällinen lahja! Greenpeacen onnittelulahjoituksella voit muistaa läheisiäsi ympäristöystävällisellä tavalla.

Onnittelulahjoitus

Greenpeacen onnittelulahjoituksella onnittelet perheenjäsentä, ystävää, työkaveria tai tuttavaa puhtaamman ympäristön puolesta. Onnittelulahjoitus sopii monenlaisiin juhliin, kuten vaikkapa häihin, valmistujaisiin ja muihin merkkipäiviin. Voit pyytää myös ystäviäsi muistamaan sinua vaihtoehtoisella lahjalla juhlapäivänäsi.  

Onnittelulahjan vastaanottaja saa viereisen kuvan kaltaisen tervehdyksen, johon on kirjoitettu onnitteluviestisi. Kuva-aiheita on useita. 

Tilaa onnittelulahjoitus ottamalla yhteyttä lahjoittajapalveluumme puhelimitse (09) 698 6317 arkisin klo 10-15 tai sähköpostitse .

Lahjoituksen tilauksen yhteydessä ilmoitathan toivomasi onnittelutekstisisällön lahjoittajapalveluumme, saajan yhteystietoineen ja lahjoitustavan sekä -summan että -päivämäärän. Varaathan aikaa onnitteluun vähintään 10 arkipäivää.

Itse lahjoituksen voit tehdä esimerkiksi Online -lahjoituksena tai suoraan Greenpeacen tilille. Tilinumeromme on FI25 8000 1870 6199 97. Lisää maksun viestikenttään "Onnittelulahjoitus" ja yhteystietosi: osoitteesi tai sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi sekä syntymäaikasi.

 

Aiheet