Dance4Ice Professional Competition -kilpailun on voittanut tanssiryhmä Vertiga upealla esityksellään. Palkintona on ammattimaisesti toteutettu, laadukas tanssivideo. Sen ohjaa musiikkivideoistaan tunnettu Tuukka Temonen.

Video toteutetaan yhteistyössä suomalaisen tuotantoyhtiö Optiparin kanssa ja sen ohjaa monen vuoden musiikkivideokokemuksen omaava Tuukka Temonen. Hän on tunnettu myös Suomen keikkalavoilta Apulanta-nimisen rockyhtyeen entisenä basistina. Tuotantoyhtiöllä on kokemusta niin musiikkivideoiden kuin tv-tuotannon ja mainostenkin saralta. He ovat myös tehneet non profit -markkinointia, esimerkiksi Yhteishyvän nuorten yksinäisyyteen liittyvälle kampanjalle. Tuukka Temonen itse on tunnettu ympäristönsuojelun edistäjä. Katso Optiparin showreel ja tutustu Temosen aiempaan tuotantoon.

Dance4Ice on osa Greenpeacen Save the Arctic -kampanjaa. Maailmanlaajuisen kampanjan tavoitteena on julistaa Arktis suojelualueeksi. Kaksi Greenpeacen laivaa on parhaillaan alueella tutkimassa olosuhteita ja keräämässä tietoa. Save the Arctic -kampanjan sivustolla voit allekirjoittaa vetoomuksen Arktiksen pelastamiseksi.

Videon kuvaukset sijoittuvat lokakuun loppuun ja marraskuun alkuun. Valmis tuotos on nähtävissä marraskuun loppuun mennessä. Videota tullaan levittämään sosiaalisessa mediassa Greenpeacen maailmanlaajuisissa verkostoissa.