Ilosaarirockissa on riehakkaita tyttöjä Greenpeacen Arctic Ink -tatuointipajassa

Ilosaarirock 2013 starttasi lauantaina aurinkoisen riehakkaissa fiiliksissä.

Greenpeacen Ilosaarirock-pisteellä maalataan

Greenpeacen "Arctic Ink" -tatuoinnit ja banderolliseinän maalaus ovat olleet festarikansan suosikkeja. Arktis-aiheisia tatskoja on otettu takamuksista rintalihaksiin.

Poika ottaa tatuointia Greenpeacen Arctic Ink -pajassa Ilosaarirockissa

Arctic Ink -tatutointeja Ilosaarirock-festareilla

Save the Arctic -tatuointi tytöllä Greenpeacen Arctic Ink -tatuointipisteellä Ilosaarirockissa

Facebook-albumissamme eniten jaettu tatuointikuva voittaa Save the Arctic t-paidan. Kaikkien nimensä tägänneiden kesken arvotaan toinen paita, ja lisäksi yksi vielä tatuointeja esittelevien kännykuvien kesken, jotka on tägätty #ilosaarirock. Palkintona olevia paitoja on nähty mm. PMMP:n päällä Tampereen keikalla. 

Voita Save the Arctic T-paita osallistumalla Ilosaarirock-kuvakisaanGreenpeacen kännyköitten latauspiste toimii aurinkoenergialla Ilosaarirock-festareilla

Aurinkopaneelimme keräsivät uteliaita Arctic Ink -teltallemme. Aurinkoinen sää on pitänyt festarikansan kännyköitä latingissa.

Greenpeacen pistellä Ilosaarirockissa kerätään allekirjoituksia vetoomukseen Arktiksen suojelemiseksi

Uusia Arktiksen puolustajia tulvi teltallemme. Allekirjoituksia kertyy hyvää vauhtia Arktisen luonnonsuojeluverkoston puolesta, öljynporauksen ja teollisen kalastuksen kieltämiseksi alueella. 

Jätkäjätkät kutsuivat Greenpeacen jääkarhut lavalle bilettämään ilosaarirockissa

Jätkäjätkät kutsuivat Greenpeacen jääkarhut lavalle bilettämään ilosaarirockissa

Lauantain kohokohta on, kun jääkarhutrio tanssii rentolavalla Jätkäjätkien kanssa. Ilosaari rokkaa hyvän asian puolesta!

-Risto Saarikoski
Risto on Greenpeacen vapaaehtoinen ja energiatehokkuusasiantuntija Ekoenergialla, joka on Suomen Luonnonsuojeluliiton ympäristömerkki sähkölle, lämmölle ja energiansäästölle. 

Kuvat (C) Veera Juvonen / Greenpeace