Autot, nuo nykyajan tärkeät mutta sitäkin kiistanalaisemmat vekottimet ovat iso tekijä ilmastonmuutoksen etenemisessä. Tällä viikolla EU:ssa päätetään tulevaisuuden autojen päästörajoituksista. Meillä on on 48 tuntia aikaa vaikuttaa politiikkoihin, jotta tulevaisuuden autot olisivat puhtaampia.

Pyysimme teitä kännykuvaajia ottamaan kuvan itsestänne tai kavereistanne auton vieressä mahdollisimman surullisen tai "grumpy cat" -henkisen ilmeen kera, ja vaatimaan puhtaampaa huomista. Saimme 350+ kuvaa, suurkiitos näistä! 

 

Tällä viikolla Saksalla on mahdollisuus tehdä tyhjäksi työmme ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi, ellemme toimi nopeasti. Saksan liittokansleri Angela Merkel on koonnut joukon Euroopan unionin jäsenmaita puolelleen varmistaakseen bensasyöppöjen autojen valmistamisen edelleen. Suomella on kuitenkin mahdollisuus liittyä edistyksellisten maiden puolelle ja estää Saksan saastuttavat suunnitelmat.

Pysäytä Merkel ja saastuttajat NYT allekirjoittamalla kiireinen vetoomuksemme: http://bit.ly/19k1gFa

Kaltaisesi Greenpeacen tukijat saivat tänä keväänä Volkswagenin sitoutumaan puhtaampien autojen valmistamiseen. Saimme myös eurooppalaiset poliitikot puhtaampien autojen puolelle. Nyt meidän täytyy yhdistää voimamme vielä kerran saadaksemme maidemme hallitukset pysäyttämään Saksa ja autonvalmistajat, jotta ilmastonmuutos ei kiihdy.