Äänestä parasta Volkswagenin vastamainosta

Volkswagen väittää olevansa ympäristöystävällinen yhtiö, mutta oikeasti se lobbaa ilmastolakeja vastaan, joita tarvitaan ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi ja autojen energiatehokkuuden parantamiseksi.

Haastoimme elokuvantekijöitä videokilpailuun ympäri maailmaa, jotta he auttaisivat paljastamaan Volkswagenin pimeän puolen. Annoimme osallistujille vain kaksi viikkoa aikaa kirjoittaa, kuvata ja editoida videota, mutta se ei estänyt meitä saamasta joitakin todella loistavia -  ja hillittömiä - kilpailutöitä.

Katso videot kilpailun sivustolta http://films.vwdarkside.com/ ja äänestä suosikkejasi!

Tässä yksi omista suosikeistani, versio Volkswagenin uusimmasta animaatiosta Think Blue: symphony.

THINK REAL from Sven Gossel on Vimeo.

Volkswagen käyttää enemmän rahaa mainontaansa kuin mikään muu autoyhtiö Briteissä, joten pyysimme ihmisiä tekemään minuutin pituisen vastamainoksen, joka käyttää volkkarin markkinointia sitä itseään vastaan.

Saimme noin 80 kilpailutyötä kaikkialta maailmasta - Amerikasta, Kanadasta, Italiasta, Belgiasta, Venäjältä, Intiasta, Iso-Britannista, Saksasta, Ranskasta ja niin edelleen.

Jokaisella on suosikkinsa, joten katso videoita ja äänestä lemppareitasi. Jaa ne sitten kavereillesi, ja pyydä heitä äänestämään omia suosikkejaan. Voit äänestää niin montaa filmiä kuin tahdot, mutta voit äänestää jokaista filmiä vain kerran (no tietenkin). TOP 12 päätyvät shortlistalle, joista tuomaristomme valitsee parhaan.

Voittajafilmin tekijätiimi saa 5 000 punnan budjetin, jolla voi tehdä kampanjavideon Greenpeacelle.

Jos haluat auttaa meitä valitsemaan parhaan videon, suuntaa sivustolle ja äänestä! http://films.vwdarkside.com/