Kaisa lassottiin täyspäiväiseksi työntekijäksi kansainvälisen ilmastopolitiikan kiemuroihin

Kaisa lassottiin kansainvälisen ilmastopolitiikan kiemuroihin.

Tarkkasilmäisimmät tuttuni huomasivatkin jo Hesarista (jonka kuvituksessa minulla oli muuten yhtä tympeä ilme kuin tässä), että tittelini on vaihtunut. Näin on näreet. Siirryin tammikuussa uusiin tehtäviin ja työskentelen nyt ilmastopoliittisena neuvonantajana - yhtenä monesta - Greenpeace Internationalin politiikan ja yritystyön yksikössä.

Olen seurannut kansainvälistä ilmastopolitiikkaa jo kymmenisen vuotta, joten olen erittäin motivoitunut uusien haasteiden edessä - pääsenhän osallistumaan ilmastopolitiikan supervuoteen paraatipaikalta. Käynnissä on tiivis kansainvälisten kokousten vuosi, joka tähtää käänteentekevän ilmastosopimuksen solmimiseen Kööpenhaminan ilmastokokouksessa joulukuussa.

Suomen ilmastorintamaa seuraaville minulla on hyviä uutisia: seuraajanani reilun kuukauden päästä aloittaa Simo Kyllönen, jolla on pitkä ja monipuolinen kokemus sekä kansainvälisestä että kotimaisesta ilmastopolitiikasta.

Työyhteisöni on nyt Amsterdamissa, mutta jatkan työskentelyä Suomen toimistosta käsin ainakin vuoden loppuun. Niinpä tulen jatkossakin kirjoittelemaan myös Suomen toimiston blogiin - toivottavasti vähän hilpeämmällä ilmeellä höystettynä.

Kaisa