Käytätkö Twitteriä? Voit auttaa luomaan kansainvälistä painetta Greenpeacen vangittujen aktivistien vapauttamiseksi. 

28 Greenpeacen aktivistia sekä kaksi freelance-toimittajaa ovat olleet jo kuukauden tutkintavankeudessa Venäjällä. He saivat syytteet merirosvoamisesta sen jälkeen kun osoittivat rauhanomaisesti mieltään Gazpromin öljynporauslautalla Petšoranmerellä. Tämä tilanne on täysin järjetön. Nämä 30 miestä ja naista toimivat rauhanomaisesti kaikkien meidän tulevaisuuden puolesta. Nyt on meidän vuoromme auttaa heitä. Haluamme luoda niin suuren globaalin metelin, että öljy-yhtiöt ja viranomaiset tajuavat tilanteen vakavuuden ja epäoikeudenmukaisuuden.

Gazpromin kaltaisilla suurilla yhtiöillä on ehkä käytössään miljardeja, mutta meillä on ihmisten tuki ja se on loppujen lopuksi paljon suurempi voima kuin raha. Viimeisten viikkojen ajan olemme huutaneet äänemme käheiksi sosiaalisessa mediassa ja kaduilla: #FreeTheArctic30. Juuri nyt tarvitsemme sinun apuasi, jotta voimme suojella Arktiksen, pelastaa ilmaston ja vapauttaa ystävämme vankilasta. 

Auta meitä tavoittamaan 30 ihmistä joilla on yli miljoona seuraaja Twitterissä - jotta heidät saadaan tukemaan Arktiksen puolustajia ja twiittaamaan hashtagilla #FreeTheArctic30. Yksi miljonääri yhtä epäoikeudenmukaisesti pidätettyä kohtaan.

Help us #FreeTheArctic30 now, tweet your support to defend peaceful protest http://greenpeace.org/freeouractivists 

1. Laulaja Katy Perry, 45 265 085 seuraajaa

2. One Direction -yhtye, 15 731 940 seuraajaa

3. Laulaja Liam Payne, 13 679 181 seuraajaa

4. Näyttelijä Emma Watson, 10 543 027 seuraajaa

5. Näyttelijä Ricky Gervais, 5 180 508 seuraajaa

6. Laulaja Psy, 3 453 957 seuraajaa

7. Näyttelijä Alyssa Milano, 2 587 929 seuraajaa 

8. Näyttelijä Ryan Gosling, 1 710 807 seuraajaa

Twitter-miljonäärien joukkio kasvaa koko ajan. Tähän mennessä tukensa Arcti30:lle ovat jo osoittaneet Stephen Fry, Russel Brand, Alejandro Sanz, Eugenio Derbéz, Marcelo Tinelli, Murat Dalkilic, Jared Leto, Frankie Boyle, Café Tacuba, Neil Gaiman, Simon Pegg, Davina McCall, Anne-Curtis Smith, Jugs Jugueta, Deepak Chopra, Edward Norton ja Dia Mirza. 

 

 Kiitos avusta!