Lehden kansiJulkaisemme tällä viikolla uuden Greenpeace lahjoittajalehden nimeltään Action.

Action kertoo teoista sanojen takana ja ihmisistä, jotka toimivat eri tavoin ympäristön puolesta kaikkialla maailmassa. Action on lehti ihmisille, jotka tukevat kampanjoitamme puhtaamman ja turvallisemman tulevaisuuden puolesta. 

Action alkoi muodostua, kun vuoden alussa kirjoitimme satunnaisesti valitulle joukolle lahjoittajiamme. Pyysimme heitä kertomaan millaisia juttuja he haluaisivat lukea ja mitä voisimme tehdä paremmin. Saimme paljon hyödyllisiä vastauksia ja kommentteja. Ne ovat olleet tärkeässä roolissa uudistaessamme lehteä. 

Actionin ensimmäisestä numerosta voit lukea esimerkiksi siitä, miten kampanjoimme eurooppalaisten supertroolareiden harjoittamaa liikakalastusta vastaan Länsi-Afrikan vesillä. Artikkelit vievät sinua EU-ministeriöiden käytäviltä Arctic Sunrise-aluksellemme, joka protestoi ryöstökalastusta vastaan Senegalin ja Mauritanian rannikoilla.

Voit lukea myös kesällä Rio de Janeirossa pidettävästä suuresta kestävän kehityksen kokouksesta, siitä miten voit sisustaa sademetsiä säästäen, millaista on työskennellä perämiehenä Rainbow Warrior-aluksellamme ja paljon muusta. 

Action on lehti ihmisille, jotka haluavat maailman, jossa kehitys on ympäristön kannalta kestävää ja ruokaa sekä puhdasta vettä riittää kaikille ilman ympäristön riistoa.  Lisäksi lehti kertoo, miten me kaikki voimme toimia ympäristön puolesta.

Toivon, että viihdyt Actionin parissa!

PS. Actionin on lehti Greenpeacen lahjoittajille. Haluatko sinä tukea kampanjatyötämme ja saada lehden kaksi kertaa vuodessa kotiisi? Voit liittyä lahjoittajaksemme helposti täällä.

Jos olet jo lahjoittajamme, ja haluat tehdä osoitteenmuutoksen, tilata tai lopettaa paperipostin tai sähköisen uutiskirjeen, voit tehdä niin lahjoittajapalvelussamme