EU vs CO2

Kiitos sinun ja satojen tuhansien muiden, Euroopan suurin ja vaikutusvaltaisin autonvalmistaja Volkswagen sitoutuu valmistamaan energiatehokkaampia autoja. Nyt on aika vakuuttaa muu Eurooppa, ja koko maailma seuraamaan perässä. 

Uusi EU vs CO2 -kampanjamme on jatkoa aiemmalle VW Darkside -kampanjalle. Vaadimme nyt fiksumpaa lainsäädäntöä, joka vähentää autojen hiilidioksidipäästöjä. Voit auttaa meitä allekirjoittamalla vetoomuksen ja vaatimalla puhtaampaa autoilua. 

Tässä kuussa EU:ssa päätetään uusien eurooppalaisten autojen tulevaisuudesta. Me haluamme vedota poliitikkoihin, jotta he tekisivät tulevaisuudesta vihreämmän. Tavoitteenamme on saada polttoainetehokkuustavoitteiksi 95 grammaa hiilidioksidia per kilometri vuodelle 2020 ja tukea mahdollisimman pienipäästöisten autojen valmistamista vaativaa tavoitetta vuodelle 2025.

 Muun muassa näiden syiden takia sinunkin pitäisi osallistua:

1. Autat pelastamaan Arktiksen.

 Arktista uhkaavat niin ilmastonmuutos kuin vaaralliset öljynporauksetkin. Näiden pysäyttämiseksi tarvitaan isoja muutoksia ja fossiilisten polttoaineiden käytön rankkaa vähentämistä.

2.  Päästöjen leikkaamisella on kansainvälinen vaikutus.

Haluamme leikata Euroopan CO2-päästöt puoleen vuoteen 2025 mennessä. Globaalit automarkkinat tulevat huomaamaan tavoitteemme ja tuntevat paineita seurata Euroopan esimerkin perässä. Pian koko maailma voisi olla puhtaampi.

3. Säästät rahaa.

Jos teemme autoista energiatehokkaampia, voimme säästää selvää rahaa bensakuluissa. Ja jokaisella on varmasti käyttöä ylimääräiselle rahalle.

4. Olemme jo kiinni voitossa!

Vuonna 2010 pyysimme Volkswagenia vähentämään valmistamiensa autojen hiilidioksidipäästöjä. He sanoivat ettei se olisi mahdollista. Kuitenkin kun yli 526 000 ihmistä vaati VW:tä parantamaan tapansa, he ilmoittivat alkavansa valmistaa energiatehokkaampia autoja. Meillä on mahdollisuus moninkertaistaa tämä voitto ja saada maapallo irti sen öljyaddiktiosta.

5. Nyt on täydellinen hetki.

Lähiviikkojen aikana poliitikot tulevat äänestämään autojen CO2-päästöjen vähentämistavoitteista Euroopassa. Haluamme saada heidät vakuutetuiksi ympäristöystävällisempien vaihtoehtojen puolesta.

Sinun avullasi voimme tehdä maailmanlaajuisen muutoksen ja pelastaa herkkiä alueita, kuten Arktiksen. Lähetä viesti poliitikoille ja vaadi tiukempia lakeja puhtaampien autojen puolesta.

Julkaisemme nyt myös uuden retrofiiliksillä täydennetyn videomme, joka osoittaa että poliitikotkin voisivat olla rajuja tyyppejä niin halutessaan.

Katso, jaa, allekirjoita ja auta pelastamaan maailma!