Pelasta Arktis - Sini kotiin

Free Sini -kyltti

Julkaisu - lokakuu 4, 2013
Greenpeace osoitti 18.9. mieltään Gazpromin arktista öljynporausta vastaan. Kaksi aktivistia kiipesi porauslautalle, tarkoituksenaan viipyä siellä rauhanomaisesti ja viestiä maailmalle arktisen öljynporauksen järjettömyydestä. Venäjän turvallisuuspalvelu pidätti aktivistit voimaa säästämättä. Seuraavana päivänä Greenpeacen Arctic Sunrise – laiva vallattiin turvallisuuspalvelun toimesta ja sittemmin aktivistit, laivan miehistö ja mukana olleet valokuvaaja ja videokuvaaja on määrätty kahden kuukauden tutkintavankeuteen. Syytteenä on merirosvous, mikä on sekä kansainvälisen että Venäjän lainsäädännön mukaan absurdia.

Free Sini

Nyt tarvitaan mahdollisimman laajaa tukea mielenosoituksessa mukana olleiden vapauttamiselle. 

Toivomme mukaan myös tunnettuja ihmisiä ja eri alojen taiteilijoita, joiden esimerkki voi rohkaista myös tavallisia ihmisiä tukemaan kampanjaa. Tiedämme kokemuksesta, että tällä voi olla suuri merkitys yleisen mielipiteen kannalta. 

Paljon aikaa tuen antaminen ei vaadi. Lataa kyltti pdf-tiedostona ja tulosta se A3-koossa. Toivomme, että otat kuvan itsestäsi kyltin kanssa ja lähetät sen meille osoitteeseen . Kuvassa olisi hyvä olla melko neutraali ilme.

Voit myös tulostaa kyltin ja ottaa sen mukaasi Helsingissä järjestämäämme mielenosoitukseen lauantaina 5.10. Tervetuloa!

Kiitos tuestasi!

Free Sini