Greenpeace SuomiAreenalla 14.–15.7.

Tavataan Porissa!

Erikoisartikkeli - kesäkuu 17, 2014
Yhteiskunnallisen keskustelun kesäfoorumi SuomiAreena tarjoaa tänä vuonna ennätyksellisen kattauksen ajatuksia herättävää ohjelmaa. Greenpeace saapuu SuomiAreenalle kannustamaan Suomen huippupoliitikkoja kestävän kehityksen ilmasto- ja energiapäätöksiin. Tule kuuntelemaan kesän mielenkiintoisin ympäristökeskustelu aurinkoiseen Poriin!

17. kesäkuuta 2014 © Sabina Friman

 

SuomiAreena-tapahtuman laajennettu ohjelmatarjonta kokoaa kymmenet tuhannet kesävieraat seuraamaan 150 keskustelutilaisuutta ja lähes 700 puhujaa. Tapahtuman tämänvuotinen teema ”asuminen ja ympäristö” tuo myös Greenpeacen Poriin herättämään keskustelua energiatuotannon ajankohtaisista valinnoista.

Greenpeacen omalla ohjelmapaikalla nähdään kiinnostava paneelikeskustelu, jossa kuullaan ovatko suomalaiset poliitikot valmiita rohkeisiin päätöksiin päästöjen vähentämiseksi sekä uusiutuvaan energiaan panostavan, uuden ja innovatiivisen talouden luomiseksi. Ilmastonmuutosta pystytään vielä hidastamaan. Tehtävä on mahdollinen, jos tartumme haasteeseen nyt – aikaa ei ole enää tuhlattavaksi!

Tavataan Porissa!

Tiistaina 15.7. klo 10.30–11.45 Eetunaukion lavalla käydään Greenpeacen suuri ympäristökeskustelu ”Poraammeko planeettamme konkurssiin? Ilmastonmuutoksen hinta ja vaihtoehdot täystuholle". Greenpeace haastaa Suomen huippupoliitikot Antti Rinteen, Antti Kaikkosen ja Oras Tynkkysen pohtimaan tulevaisuuden ilmasto- ja energiapolitiikkaa.

Maanantaina 14.7. ja tiistaina 15.7. jalkaudumme Porin keskustaan vaihtamaan ajatuksia ilmastonmuutoksesta ja kertomaan Greenpeacen ajankohtaisista kampanjoista. Tervetuloa keskustelemaan kanssamme!

 

Ilmoittaudu mukaan

Seuraa keskustelua Twitterissä: #GreenpeacePorissa #SuomiAreena

Tapahtuman verkkosivut: http://suomiareena.fi/