Lego-lution!

Kuvaa oma Lego-mielenosoituksesi!

Erikoisartikkeli - heinäkuu 5, 2014
Legojen maailmassa kuohuu: pienet hahmot ovat raivoissaan, sillä Legon johto tekee yhteistyötä arktista öljyä havittelevan Shellin kanssa. Järjestä oma lego-hahmojen mielenosoitus arktista öljynporausta vastaan ja auta näyttämään Legolle, ettemme kaipaa Shelliä lastenhuoneisiin.

Toimi näin:

1. Rakenna lego-mielenosoitus arktista öljynporausta vastaan.
2. Ota mielenosoituksesta kuva.
3. Jaa kuvasi Twitterissä, Instagramissa ja/tai Facebookissa. Kerro, mitä tapahtuu ja missä. Käytä #BlockShell-hashtagia ja tagaa (Twitterissä) @LEGO_group. TÄRKEÄÄ: tagaa myös @GreenpeaceSuomi, niin jaamme kuvasi eteenpäin!

Lataa kylttipohjat tulostettavaksi tästä ja tästä.
Voit toki myös suunnittella mielenosoituksesi kyltit itse. 

 

Vinkkejä mielenosoituksen rakentamiseen

  • Mieti, millaisessa maisemassa haluat järjestää mielenosoituksen. Minkä kotipaikkakuntasi nähtävyyden voisit saada näkymään taustalle?
  • Mielenosoitus voi olla yhden legoukon protesti tai todellista joukkovoimaa riippuen siitä, millainen määrä legoja sinulla on ulottuvillasi.
  • Valmiita kylttipohjia voit tulostaa tästä. Kyltin varreksi sopivat erilaiset legohahmojen kepit tai tulitikut. Kartongille liimattuina kyltit eivät päästä valoa läpi.
  • Mielenosoitus kannattaa rakentaa korokkeelle, jotta valokuvan saa otettua legohahmojen tasosta tai hiukan alaviistosta – kokeile, mikä toimii parhaiten.
  • Sekä hahmoja että taustaa ei saa tarkaksi yhtä aikaa ilman taikuutta. Tarkenna legoihin. Kuva kannattaa ottaa mahdollisimman läheltä.
  • Taskulamppu, pyörän valo tms. voi olla oikein hyödyllinen apuväline, jolla saat valaistua rakennelmasi.

Lue lisää Greenpeacen Lego-kampanjasta esimerkiksi täällä:
Legon on aika hylätä Shell
Lego, mekin olemme pahoillamme

Tagit