Står du nogle gange og mangler et godt modsvar til de mange klimamyter, der stadig hersker derude? 

Så lyt til vores nye podcastserie Greenpeace udvider klimaboblen, hvor vores klima- og miljøpolitiske leder, Helene Hagel, sammen med vores digitale manager og aktivist, Sussi Lillelund, nådesløst gennemhuller tidens værste klimamyter med et smil på læben.

Ved at tage klimasnakken med vores omgangskreds kan alle være med til at udvide “klimaboblen” – den boble, man befinder sig i, når man tænker, læser, bekymrer sig om og handler for klimaet. Den boble skal vi have flere med ind i, og et af de første skridt kan være at lytte til Greenpeace udvider klimaboblen.

Find afsnittet her

Spotify

Apple Podcast 

Lyt gratis på Spreaker her

I første afsnit af Greenpeace udvider klimaboblen taler Helene og Sussi om deres personlige klimabobler, Klimarådets statusrapport og hvorvidt regeringens fortælling om Danmark som et grønt foregangsland rent faktisk holder.
Greenpeace-aktivist Sille kommer også forbi og fortæller om sin tid som aktivist, der blandt andet involverer en aktion på en boreplatform med et pænt uventet udfald.

God fornøjelse!

RESIST Climate March in Copenhagen. © Will Rose
Bliv frivillig

Meld dig som frivillig i Greenpeace og vær med til at gøre en forskel! Du bliver en del af et internationalt fælleskab, der værner om at beskytte miljøet i både globale og lokale kampagner. Du kommer til at opleve nye eventyr, få nye venner, udvikle dine kompetencer og lære mere om miljøet gennem vores kampagner, møder og den træning, som vi tilbyder vores frivillige.

Vær med