Står du nogle gange og mangler et godt modsvar til de mange klimamyter, der stadig hersker derude?
Så lyt til vores nye podcastserie Greenpeace udvider klimaboblen, hvor vores klima- og miljøpolitiske leder, Helene Hagel, sammen med vores digitale manager og aktivist, Sussi Lillelund, nådesløst gennemhuller tidens værste klimamyter med et smil på læben.
Ved at tage klimasnakken med vores omgangskreds kan alle være med til at udvide “klimaboblen” – den boble, man befinder sig i, når man tænker, læser, bekymrer sig om og handler for klimaet. Den boble skal vi have flere med ind i, og et af de første skridt kan være at lytte til Greenpeace udvider klimaboblen.
Find afsnittet her
Spotify
Apple Podcast
Lyt gratis på Spreaker her
I første afsnit af Greenpeace udvider klimaboblen taler Helene og Sussi om deres personlige klimabobler, Klimarådets statusrapport og hvorvidt regeringens fortælling om Danmark som et grønt foregangsland rent faktisk holder.
Greenpeace-aktivist Sille kommer også forbi og fortæller om sin tid som aktivist, der blandt andet involverer en aktion på en boreplatform med et pænt uventet udfald.
God fornøjelse!
Meld dig som frivillig i Greenpeace og vær med til at gøre en forskel! Du bliver en del af et internationalt fælleskab, der kæmper for at få klimaet og miljøet i balance.
Vær med
Kommentarer
Det er meget ærgerligt, at I ikke får formidlet sandheden om klimaloven, men lader 70% målsætningen i klimaloven være omdrejningspunkt for jeres podcast. Klimaloven bedrager os. Den danske andel af det globale CO2-budget blev/vil blive brugt op et sted mellem sidste år og 2023 - afhængig af hvilke dele af CO2-udledningen, man medregner i opgørelsen – hvis vi fortsætter med den nuværende udledningshastighed. http://vejnaa.dk/?p=420
Hej Jan. Vi er enige i, at 70%-målsætningen ikke er det vigtigste element i klimaloven. Som vi også siger i podcasten, skal regeringen også anerkende logikken om drivhusgasbudgetter og tilrettelægge klimamålene herefter.
Det er forfærdeligt af grufulde ting der sker med vores husdyr .
Hej Alice. Helt enig. Regeringens insisteren på, at Danmark skal producere så meget kød som muligt, imens vi skal sænke udledningerne ved produktionen går i den grad ud over vores husdyr. Derfor kæmper vi i Greenpeace for en halvering af animalsk produktion i Danmark inden 2030.