Testamenttilahjoitus

Sivu - marraskuu 1, 2015
Anna merkittävä lahja - Muista Greenpeacea testamentissasi! Osallistut elämän jatkumisen turvaamiseen haavoittuvaisella planeetallamme ja suot arvokkaan perinnön.

Testamenttilahjoitus


Se millaisen maailman jätämme jälkeemme, riippuu niistä päätöksistä, joita teemme tänään. Greenpeacen tehtävä on suojella elämää maapallolla ja taistella paremman ekologisen tasapainon puolesta. Muistamalla Greenpeacea testamentissasi annat merkittävän lahjan. Sen avulla turvaat elämän jatkumisen haavoittuvaisella planeetallamme ja autat sen säilyttämisessä jälkipolville.

Mikä on testamentti?

Testamentti on päätös siitä, kenelle ja miten haluat jakaa omaisuutesi. Jollet ole laatinut testamenttia, jaetaan omaisuutesi perimysjärjestyksessä. Jollei sinulla ole perillisiä, omaisuutesi luovutetaan valtiolle.

Testamentin laatimisella voit ilmaista tahtosi siitä, kuinka omaisuutesi jaetaan. Testamentissa voi olla myös sellaisia tahoja, jotka eivät kuulu perimysjärjestykseen. Siihen voi kuulua esimerkiksi yleishyödyllinen yhteisö tai järjestö, jota haluat muistaa.

Testamentin tekeminen ei ole vaikeaa ja autamme mielellämme, mikäli sinulla on kysymyksiä. Olemme koonneet tietoa testamenttiesitteeseen, josta voi olla sinulle hyötyä. Suosittelemme kuitenkin, että käännyt asianajajan tai muun asiantuntijan puoleen saadaksesi apua testamentin muotoseikkojen kanssa.  

Lisätietoja lakiasioissa saat myös hyvä testamentti-kampanjan kautta: http://www.hyvatestamentti.fi/hyva-tietaa/lakiasiantuntija-vastaa

Testamenttiesitteen tilaaminen

Täytä oheinen lomake ja lähetä tietosi meille. Saat testamenttiesitteen postitse muutaman päivän kuluttua. Voit myös kysyä lisätietoja Outi Jokilehdolta (040 1549 833)

Linkki sivulle Greenpeacen rahankeräyslupa

 

Etunimi
Puhelin
Sähköpostiosoite

 

 

Aiheet