Turvaa elämän jatkuminen haavoittuvaisella planeetallamme ja jätä arvokas perintö tuleville sukupolville. Anna merkityksellinen lahja – muista Greenpeacea testamentissasi.

Päätämme nyt, millaisen planeetan jätämme jälkeemme.

Greenpeacen suojelee elämää ja rakentaa kestävää sekä reilua tulevaisuutta. Muistamalla Greenpeacea testamentissa annat merkityksellisen lahjan maapallolle. Turvaat elämän jatkumisen ja autat säilyttämään luonnon monimuotoisuuden myös tuleville sukupolville.

Tekemällä testamenttilahjoituksen Greenpeacen ympäristötyöhön annat kaikkein arvokkaimman perinnön tuleville sukupolville: planeetan täynnä luontoa ja rauhaa. Testamentin tekeminen on helppoa, ja autamme mielellämme. Täyttämällä lomakkeen voit tilata testamenttiesitteen kotiisi. Esitteen tilaaminen ei velvoita sinua lahjoittamiseen.

Mistä saan lisätietoa testamentin tekemisestä?

Testamentin tekeminen on helppoa, ja autamme mielellämme. Voit tilata testamenttiesitteen täyttämällä alla olevan lomakkeen, niin saat tarkempaa lisätietoa testamenttilahjoittamisesta. Suosittelemme myös asianajajan tai muun asiantuntijan puoleen kääntymistä testamentin muotoseikkojen kanssa.

Klikkaa alta ja täytä lomake. Saat testamenttiesitteen postitse muutaman päivän kuluttua.

Tilaa esite

Voit myös kysyä lisätietoja varainhankintapäällikkö Outi Jokilehdolta

Puhelimitse: 040 626 1025
Sähköpostilla: [email protected].

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin löydät Hyvä Testamentti -kampanjan sivuilta.

Greenpeace on mukana järjestöjen yhteisessä Hyvä Testamentti -kampanjassa, josta voit saada myös lakiasiantuntijan neuvoja maksutta. Lue lisää tästä.

Kiitos!

Vuosikertomuksemme

Itsenäinen organisaatio