WORD VRIJWILLIGER

Heb je tijd, energie en vooral zin om in actie te schieten voor onze toekomst en die van de planeet? Word vrijwilliger en sluit je op verschillende manieren bij ons aan om deel uit te maken van de Greenpeace-familie. Welkom bij Greenpeace!

VOOR GREENPEACE BELGIË

Door vrijwilligerswerk te doen voor Greenpeace België kan je onze organisatie en bondgenoten helpen bij evenementen en campagnes. Zo kan je deelnemen aan een mars, een stand uitbaten, helpen met de logistiek van een actie, een strand opkuisen en nog veel meer. Uiteraard allemaal in een goede sfeer! Wij zorgen voor het nodige materiaal en geven je ook de kans om interessante opleidingen te volgen.

Wil je je bij ons aansluiten? Stuur een e-mail naar David, onze Coördinator Vrijwilligersnetwerk – [email protected] of registreer je op Greenwire, ons platform voor vrijwilligers. Zo kun je op de hoogte blijven van onze activiteiten en verschillende manieren om betrokken te raken.

VOOR EEN LOKALE GROEP

Als vrijwilliger in een lokale groep organiseer je campagnes, acties en mobilisaties in je buurt of regio én je voert ze ook uit! Ons magazijn en onze kantoren in Brussel staan tot je beschikking voor je acties. Je krijgt training en praktisch advies over hoe te communiceren met de pers en het opzetten van effectieve campagnes.

Geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar David, onze Coördinator Lokale Groepen – [email protected], of registreer je op Greenwire, ons platform voor vrijwilligers. Zo kun je op de hoogte blijven van onze activiteiten en verschillende manieren om betrokken te raken.