Het zijn geen makkelijke tijden, die ongetwijfeld vreemde en moeilijke momenten met zich mee brengen. Zorg goed voor jezelf en voor je naasten – dat is op dit moment het allerbelangrijkste. En… laat je betoveren door de magie van de oceanen.

Laat je meevoeren naar de wondere wereld van de oceanen

Voor heel veel mensen heeft de oceaan een rustgevend effect, des te meer in tijden van bezorgdheid en neerslachtigheid. Dat kan komen door de uitgestrektheid, door het gevoel van het zand tussen je tenen of het ritmische geluid van de golven die aanrollen op het strand. Op zich maakt het niet veel uit waarom, het belangrijkste is dat de zee kalmerend werkt en dat kan wonderen doen!

De meesten onder ons wonen ver van zee af. Maar dat maakt niets uit, want we brengen de zee naar je toe! We hebben een lijst gemaakt van zeven video’s die je meenemen naar de diepzee. 

Laat je meevoeren naar de wondere wereld van de oceanen

Tips voor gebruik: maak het gezellig in de zetel samen met je gezin, met je partner of met je favoriete huisdier. Duik onder in de beelden, laat je wiegen door de rustgevende klanken van de oceaan en bewonder de dieren die het water bevolken. 

En als je wilt, kom dan zelf ook in actie en teken onze petitie voor de bescherming van de oceanen. Want ze hebben het nodig!

ik kom in actie, ik teken de petitie voor de oceanen

Met welke video wil je beginnen?

Kom samen met ons in actie, zodat we een uitgebreid netwerk van beschermde mariene gebieden kunnen realiseren om onze oceanen gezond te houden. Teken onze petitie!

Laat je meevoeren naar de wondere wereld van de oceanen
Ik teken de petitie Ik deel op Facebook Ik deel op Twitter Ik deel op Whatsapp
Facebook Facebook Instagram Instagram Twitter Twitter YouTube YouTube