Greenpeace op Pinterest

Neem een kijkje

Zin om simpel, lekker en gezond te koken? Wil je een moestuin aanleggen, maar weet je niet hoe? Geïnteresseerd in oude campagnes en nieuwe acties van Greenpeace? Onze Pinterest-account bundelt zulke informatie, en nog veel meer…

Ontdek onze Pinterest-pagina

Pinterest is een online platform waarop mensen sinds 2010 foto’s delen over projecten, creaties en diensten. Je kan er heel wat nieuwe dingen ontdekken dankzij de foto’s die andere gebruikers er hebben gepost.

Mensen verbinden

We willen als Greenpeace niets liever doen dan mensen inspireren. Te vaak krijgen we slecht en ontmoedigend nieuws te horen. Maar wat moet je daarmee? Via Pinterest willen we ideeën aanreiken over positieve, creatieve en ecologische initiatieven die je in het dagelijkse leven kan toepassen.

Pinterest helpt om mensen te verbinden rond verschillende thema’s, en dat was voor ons een belangrijke reden om ook de stap te zetten naar dit sociale medium. Zo kunnen we tonen dat we met velen zijn die verandering willen.

Voor elk wat wils

Nu al vind je op de Pinterest-pagina van Greenpeace en brede waaier aan thema’s terug – zoals bossen, oceanen, plastic, tuinieren of tips & tricks. Weldra komen daar nog nieuwe albums bij. 

Ga dus snel eens kijken op onze Pinterest-pagina. En als je wil kan je ons natuurlijk ook volgen op Instagram, Facebook en Twitter

Ontdek onze Pinterest-pagina Ik deel op Facebook Ik deel op Twitter Ik deel op Whatsapp
Facebook Facebook Instagram Instagram Twitter Twitter YouTube YouTube