1972: Efter Greenpeaces kampagne mod amerikanske atomprøvesprængninger på Amchitka, stopper aktiviteterne på øen.

1975: Frankrig afbryder atomprøvesprængninger i Polynesien efter massivt pres fra bl.a. Greenpeace.

1982: Efter flere Greenpeace-aktioner mod industrielle hvalfangstfartøjer og et intensivt kampagnearbejde, vedtager Den Internationale Hvalfangstkommission (IWC) et stop for kommerciel hvalfangst.

1991: Efter Greenpeace etablerede en base i Antarktis og efter omfattende lobbyvirksomhed med andre organisationer, skrev verdens lande under på Antarktis-traktaten. En aftale, der betyder, at ingen industriel aktivitet kan finde sted i Antarktis i de næste 50 år, og at kontinentet kun bør anvendes til videnskabelig forskning.

1993: Efter mange års arbejde og flere Greenpeace-aktioner mod dumping af nukleart affald til søs implementeres London-konventionen, hvilket indebærer et verdensomspændende permanent forbud mod dumping af både radioaktivt affald og andet industriaffald i havet.

1997: Greenpeace modtager FN-prisen for udviklingen af ​​”GreenFreeze”-køleteknologien. Når de såkaldte Freons, der tidligere blev brugt i køleskaber, skulle udfases på grund af deres negative virkning på ozonlaget, erstattede industrien disse med en slags stoffer, der i stedet var ekstremt stærke drivhusgasser. Greenpeace udviklede derefter en ny teknologi til afkøling uden at påvirke ozonlaget og med minimal klimapåvirkning. Teknologien er siden blevet brugt af flere og flere producenter, og det anslås, at ca. 80% af alle køleskabe, der fremstilles i 2020, vil bruge teknologi inspireret af GreenFreeze.

2007: Efter en Greenpeace-kampagne mod computer- og mobilgiganten Apple, som ikke ønskede at tale om miljøet eller bæredygtigheden før, annoncerer Steve Jobs, at Apple nu skal investere i bæredygtighed og udfase de farligste kemikalier i produktionen. Et vigtigt første skridt for Apple og for hele it-industrien.

2009: Efter Greenpeace igennem længere tid har påpeget, at skadelig bundtrawl også finder sted i Sveriges mest følsomme “beskyttede havmiljøer”, tog vi sagen i egne hænder og placerede forsigtigt 200 stenblokke i bunden i to unikke Natura 2000-områder. Dette medførste, at bundtrawling blev umuligt.

2011: Efter vi dokumenterede høje niveauer af miljøgiftstoffer i spildevandet fra verdens største tekstilfabrikker, og aktivister verden over konfronterede tøjkæderne på grund af deres rolle i miljøforurening, lovede mange af verdens største tøjproducenter at udfase alle giftige kemikalier fra produktionen.

2015: Olieselskabet Shell annoncerer, at de opgiver deres planer for olieboring i Arktis efter hård modstand fra Greenpeace.

2017: Efter flere års Greenpeace-arbejde og millioner af underskrifter fra hele verden, skabes verdens største beskyttede havområde i Rosshavet uden for Antarktis.

Flere af Greenpeaces succeser gennem årene er blevet samlet her.