Mihin lahjoituksesi käytetään?

Pysyäksemme riippumattomina, emme vastaanota lahjoituksia yrityksiltä tai valtioilta, työmme mahdollistavat tavallisten ihmisten lahjoitukset. Siksi sinun tukesi on tärkeää. Lahjoituksesi käytetään työhön yhteisen planeettamme hyväksi. Varat voivat mennä esimerkiksi ilmastotyöhön tai merien ja metsien suojeluun – tavoitteena on aina monimuotoisen luonnon ja puhtaan tulevaisuuden turvaaminen.

Suojelemme maailman meriä

Suojelemme maailman meriä

Meriemme elämää uhkaa ylikalastus ja saastuminen. Greenpeace pyrkii perustamaan maailman suurimman mertensuojelualueen Antarktikselle ja suojelemaan arktisten alueiden ainutlaatuista elämää öljynporaamiselta.

Pysäytämme metsien tuhon

Pysäytämme metsien tuhon

Metsien monimuotoisuus ja uhanalaisten eläimien kodit ovat vaarassa. Lisää alueita pohjoista havumetsää tulee pikaisesti suojella, sillä metsät auttavat myös torjumaan ilmastonmuutosta. Pyrimme vaikuttamaan yrityksiin ja päättäjiin Suomessa ja maailmalla metsien suojelemiseksi.

Teemme työtä ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi

Teemme työtä ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi

Ilmastonmuutos tulee pysäyttää. Energiaremontin kautta saamme uusiutuvat energialähteet nopeammin käyttöön. Lisäksi kamppailemme paljastaaksemme saastuttavien yritysten ja hallitusten roolin ilmastonmuutoksessa.

Tukeasi tarvitaan enemmän kuin koskaan

Tukeasi tarvitaan enemmän kuin koskaan

Päätämme nyt, millaisen planeetan jätämme lapsillemme. Säilyttääksemme riippumattomuutemme emme ota vastaan rahaa yrityksiltä tai valtiolta. Toiminta rahoitetaan kokonaan tavallisilta kansalaisilta saaduilla lahjoituksilla, siksi jokaisella lahjoitetulla eurolla on väliä.