Mer om Greenspeakerprogrammet

Greenspeakerne brenner for å bygge en grønn og fredelig verden. De er glade for å dele lidenskapen sin, og snakke om løsningene på miljøproblemene våre. Enten det handler om hvordan vi kan få klimaendringer under kontroll eller beskytte regnskoger og hav, kan Greenspeakerne gi engasjerende innsikt i miljøutfordringene vi står overfor. De kan også snakke om Greenpeace sin historie og arbeidet vi gjør. Vi leverer foredrag til en rekke målgrupper. Vi kan for eksempel snakke om plast på en skole, klimaendringer hos en bedrift, eller luftforurensing med lokalpolitikere.

Book en Greenspeaker

Å invitere en foredragsholder til å snakke med kollegaene, klassen eller gruppen din, er en fin måte å sette i gang samtaler om vår plass i naturen.

Du kan booke en Greenpeaker ved å fylle ut skjemaet under.

Bli en Greenspeaker

Hvis du liker å snakke om miljøet og er trygg på å snakke foran grupper, kan du bli en Greenspeaker. Du vil få opplæring og blir utstyrt med presentasjonsmateriell. Du må bruke litt tid på å tilpasse og videreutvikle foredragene for hvert arrangement. Du må også regne med reising til forskjellige arenaer. Reiseutgiftene dekkes.

Vi arrangerer opplæring for nye Greenspeakere to ganger i året. Vi gjør vårt beste for å invitere alle som søker, men vi kan ikke garantere plass.

For å få mer informasjon om Greenspeakerrollen, eller for å registrere din interesse for opplæring, send en e-post til [email protected].

Fyll ut skjemaet «Bok a Greenspeaker» på norsk
Fill in the «Book a Greenspeaker» form in English