Vi lever i en verden det er verdt å kjempe for!

Hva skal stå igjen etter deg?

Lotta

Lotta har valgt ågien del av arven sin til Greenpeace

Ved å inkludere en gave til Greenpeace i testamentet ditt bidrar du til at kampen for en sunn planet kan fortsette i framtiden.

Greenpeace arbeider for å avdekke miljøtrusler, forske på klimaendringer og påvirke politikere til å skape en grønnere framtid. Kampanjene våre er ofte langsiktige, og det krever derfor store investeringer å drive dem.

Testamentariske gaver, store og små, er svært verdifulle bidrag til kampanjene våre. Siden Greenpeace ikke mottar penger fra selskaper eller myndigheter, kan en testamentarisk gave være helt avgjørende for arbeidet vårt.

Mannskapet på PHYLLIS CORMACK. Dette var den første ekspedisjonen Greenpeace foretok til Amchitka Island for å protestere mot amerikanske atomprøvesprengninger. Fra venstre til høyre (øverst): Bob Hunter, Patrick Moore, Bob Cummings, Ben Metcalfe, Dave Birmingham, (nederst) Richard Fineberg, Lyle Thurston, Jim Bohlen, Terry Simons, Bill Darnell og John Cormack.

Les mer om noen av våre viktigste seire her.

Se en interaktiv tidslinje som viser Greenpeace sin historie og noen av våre største øyeblikk gjennom tidene. Irving Stowe, en av Greenpeaces grunnleggere, beskrev planen om å seile til Arktis for å stoppe atomprøvesprengninger som en reise for fred og liv. Det Irving ikke kunne vite den gang, var at reisen med Greenpeace kom til å vare i flere tiår og forandre verden!

Takket være din støtte kan Greenpeace jobbe for planetens framtid!

Greenpeace vil være en nødvendig aktør så lenge kortsiktige interesser og profittjag ødelegger for en bærekraftig verden.
Nå er den nye nettsiden ”Det gode testament” tilgjengelig her! For å skape større bevissthet om arv og testamentariske gaver har 36 av medlemsorganisasjonene til Norges Innsamlingsråd gått sammen for å lage nettsiden. For alle organisasjoner er testamentariske gaver et kjærkomment tilskudd.

Greenpeace film created by Vivian Awuku & Niklas Kimber, animated and voiced by Lucky Coin Films

Vi har laget en informasjonsmappe om testamentariske gaver. Bestill vår mappe: «En verden verdt å kjempe for» (gratis) Trykk på knappen under:

En verden verdt å kjempe for

Julie Eriksen
Ansvarlig giverservice, Greenpeace Norge


Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål eller det er noe vi kan hjelpe deg med.

Vi gleder oss til å høre fra deg.

Telefon: 222 05 101
E-post: [email protected]

Emelie Eldridge
Regional Legacies, Greenpeace Norden

Kontakt meg hvis du er jurist, advokat eller behandler testament og ønsker informasjon.
Vi ser frem til å høre fra deg!


E-mail: [email protected]

Mitt ønske for framtiden – derfor har Lotta valgt å gi en del av arven sin til Greenpeace

     

     

Takk for at du er deg! Sammen er vi Greenpeace!