Testamentariske gaver

Bestill vår testamentmappe (gratis)

Vi lever i en verden det er verdt å kjempe for! Hva skal stå igjen etter deg?

Ved å inkludere en gave til Greenpeace i testamentet ditt bidrar du til at kampen for en sunn planet kan fortsette i framtiden.

Greenpeace arbeider for å avdekke miljøtrusler, forske på klimaendringer og påvirke politikere til å skape en grønnere framtid. Kampanjene våre er ofte langsiktige, og det krever derfor store investeringer å drive dem.

Testamentariske gaver, store og små, er svært verdifulle bidrag til kampanjene våre. Siden Greenpeace ikke mottar penger fra selskaper eller myndigheter, kan en testamentarisk gave være helt avgjørende for arbeidet vårt.

Mannskapet på PHYLLIS CORMACK. Dette var den første ekspedisjonen Greenpeace foretok til Amchitka Island for å protestere mot amerikanske atomprøvesprengninger. Fra venstre til høyre (øverst): Bob Hunter, Patrick Moore, Bob Cummings, Ben Metcalfe, Dave Birmingham, (nederst) Richard Fineberg, Lyle Thurston, Jim Bohlen, Terry Simons, Bill Darnell og John Cormack.

Les mer om noen av våre viktigste seire her.

Se en interaktiv tidslinje som viser Greenpeace sin historie og noen av våre største øyeblikk gjennom tidene. Irving Stowe, en av Greenpeaces grunnleggere, beskrev planen om å seile til Arktis for å stoppe atomprøvesprengninger som en reise for fred og liv. Det Irving ikke kunne vite den gang, var at reisen med Greenpeace kom til å vare i flere tiår og forandre verden!

Takket være din støtte kan Greenpeace jobbe for planetens framtid!

Greenpeace vil være en nødvendig aktør så lenge kortsiktige interesser og profittjag ødelegger for en bærekraftig verden.
Nå er den nye nettsiden ”Det gode testament” tilgjengelig her! For å skape større bevissthet om arv og testamentariske gaver har 36 av medlemsorganisasjonene til Norges Innsamlingsråd gått sammen for å lage nettsiden. For alle organisasjoner er testamentariske gaver et kjærkomment tilskudd.

Vi har laget en informasjonsmappe om testamentariske gaver. Bestill vår mappe: «En verden verdt å kjempe for» (gratis) Trykk på knappen under:

En verden verdt å kjempe for

Julie Eriksen

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål eller det er noe vi kan hjelpe deg med.

Vi gleder oss til å høre fra deg.

Telefon: 22 20 51 01
E-post: [email protected]


Vivian Awuku
Regional Legacies
Greenpeace Norden

Kontakt meg hvis du er jurist, advokat eller behandler testament og ønsker informasjon.

Vi ser frem til å høre fra deg!

E-mail: [email protected]

Historiene våre

Det er alltid for tidlig å gi opp!

Eva sier: “Det er alltid for tidlig å gi opp!”. Les hva hun mener med det. Del gjerne dine egen historie fra Greenpeace med oss ved å sende e-post til: [email protected],
(Svensk [email protected])

Man kan ikke spise penger

Bosse sier: “Man kan ikke spise penger”. Les hva han mener med det. Del gjerne dine egen historie fra Greenpeace med oss ved å sende e-post til: [email protected],
(Svensk [email protected])

Vi har ikke rett til å ødelegge miljøet

Yvonne sier: “Vi har ikke rett til å ødelegge miljøet”. Les mer om hva hun mener:
Del gjerne dine egen historie fra Greenpeace med oss ved å sende e-post til: [email protected],
(Svensk [email protected])

Kan miljø-engasjementet ditt leve videre med en testamentarisk gave

Jin leder innsamlingsavdelingen vår. Her forteller han hvorfor han opplever jobben sin som meningsfull. Del gjerne dine egen historie fra Greenpeace med oss ved å sende e-post til: [email protected],
(Svensk [email protected])

Takk for at du er deg! Sammen er vi Greenpeace!

Vil du vite mer?

Hva bruker Greenpeace penger på?

Støtten din går til Greenpeace sine kampanjer. Hvert år blir regnskapet vårt godkjent av en ekstern revisor. I årsrapportene våre kan du også lese hvordan Greenpeace forvalter støtten du gir oss.

Hva er verdiene våre?

Greenpeace er mennesker verden som gjør ord til handling ved å stanse global miljøødeleggelse og drive frem de løsningene verden trenger.

Hvordan er Greenpeace Nordic organisert?

Greenpeace i Norge er organisert under Greenpeace Norden som har fire kontorer. Du kan besøke oss og lese om arbeidet vårt i de andre nordiske landene her:
Besøk Sverige
Besøk Danmark
Besøk Suomi

Spørsmål og svar

Her kan du finne ofte stilte spørsmål og svar. Dersom du har spørsmål som ikke er inkludert her kan du gjerne kontakte oss på e-post: [email protected]

Årsrapporter

 

 

 

Uavhengig organisasjon

Donor policy

Vi verdsetter deg som bidragsgiver og har stor respekt for din integritet. Du kan derfor være trygg på at alle opplysninger om deg blir behandlet konfidensielt. Vi overlater aldri dine opplysninger til en tredjepart for deres interesser. Du kan selv forhøre med oss hvilken informasjon vi har registrert i våre systemer.

Privacy policy

Vi i Greenpeace mener vi har en grunnleggende plikt til å behandle og oppbevare dine personlige data på en sikker måte. Vårt mål er at du skal føle deg trygg når du mottar informasjon om vårt arbeid og støtter oss. Vi har utviklet denne personvernerklæringen for å hjelpe deg med å forstå hva vi gjør med dine data.