I söndags hände något otroligt. Jag hoppade på min cykel och cyklade runt Washington DC. 14 000 människor följde med mig i över 106 städer i 36 länder, på alla kontinenter i hela världen. Jag var med i den största mobiliseringen någonsin för skyddandet av Arktis. Och detta var bara ett smakprov på vad vår rörelse kan göra.
 
 
 
Människor över hela världen strömmade ut på gatorna för att fira Arktis skönhet och stå upp mot de stora oljejättarna. Bolag som Shell och Gazprom vill börja borra efter olja i Arktis när isarna smälter, men ett oljeutsläpp i dessa iskalla vatten skulle vara omöjlig att städa upp och det skulle ödelägga det känsliga ekosystemet. Inte nog med det, mer olja betyder mer klimatförändringar. Det är vansinne.
 
Polerna värms upp snabbare än någon annan plats på planeten. När jag skriver detta närmar sig den arktiska havsisen en historiskt låg nivå. Men söndagens händelser gav mig en enorm tro på att vi kan stoppa de internationella oljejättarna innan de hinner ställa till med för mycket oreda i Arktis
 
Den 15 september 1971 satte en liten grupp människor segel för att stoppa ett kärnvapenprov och det markerade startskottet för den globala Greenpeacerörelsen. Nu, exakt 42 år senare, har tusentals av oss samlats runt om i världen för att visa vår kollektiva styrka och vårt engagemang.
 
Över 1000 personer deltog i Ice Ride i Santiago i Chile . I Thailand avslutades Ice Ride med en massplantering  av mangroveträd. Ryssarna cyklade genom elva olika städer. Och i London tågade "Aurora", världens största isbjörnsmarionett, till Shells högkvarter tillsammans med tusentals engagerade människor. Händelserna kändes spännande och kraftfulla, fyllda med den typ av energi som kommer från motiverade och bestämda folkrörelser.
 
Den globala rörelsen för att skydda Arktis växer snabbt. På bara ett år har nästan fyra miljoner människor gått med i kampanjen för att skydda Arktis. Kapplöpningen för att skydda denna magiska plats från oljeindustrins exploatering kommer att kräva all vår förenade styrka och engagemang. Det här är en kamp som vi inte har råd att förlora.
 
Gå med den globala rörelsen för att skydda Arktis, och stöd kravet på en skyddad zon för miljön runt Nordpolen.