GPN Effect report for 2018_ENG_FINAL 26 Sep.docx

Våra kampanjer

#Havsreservat

Skydda haven. Rädda sköldpaddorna.

Engagera dig
#StödOss

Ge en gåva

Engagera dig
#PeoplePower

Bli volontär

Engagera dig
#PeoplePower

Boka en Greenspeaker

Engagera dig
#Plast

Skydda haven från plast

Engagera dig
#Skog

Stoppa skövlingen av Amazonas regnskog

Engagera dig

Om oss

Vår historia

1971 bestämde sig en grupp fredsaktivister för att protestera mot USA:s kärnvapentester. Det var starten för Greenpeace, som idag är världens största oberoende miljöorganisation.

Våra värderingar

Greenpeace använder fredliga, kreativa metoder för att bana väg mot en mer grön och fredlig värld och för att konfrontera de system som hotar vår miljö.

Våra aktioner

Vi driver lösningar genom användning av civil olydnad. Greenpeace-aktioner är fredliga, vi är öppna med våra intentioner och tar ansvar för våra handlingar.

Våra fartyg

Greenpeace fartyg står i framkant i kampen för att skydda vår planet. Ofta i avlägsna platser, där brott mot naturen annars kan fortsätta utan vår kännedom.

Greenpeace Nordic:s senaste årsrapporter:

       

 

Oberoende organisation

Organisation & styrelse

Greenpeace Norden upprättades 1999 genom en sammanslutning av de nationella Greenpeace-kontoren i Danmark, Sverige, Finland och Norge. Kontoren gick samman för att öka slagkraften och effektiviteten genom ett bättre nordiskt samarbete.

Insamlingspolicy

Det är privatpersoner som du som möjliggör vårt arbete för en grönare planet. Vi tar inte emot bidrag från varken stater eller företag, vilket ger oss en oberoende röst som endast talar för miljöns intressen.