Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Läs mer

Ny TV-reklam ska få Facebook att ta bort kol som vän

Artikel - 30 mars, 2011
Då invånarna i Palo Alto i Kalifornien slår på TV:n den kommande veckan kommer de att få ett annorlunda meddelande från oss. Palo Alto är den stad där Facebooks huvudkontor ligger, och där hundratals facebook-anställda kan se vårt krav på förändring av företagets energipolicy.

Precis som Facebook har förändrat sättet på vilket vi kommunicerar kan de förändra hur  IT-sektorn idag är beroende av kol. Facebook har rykte om sig att vara innovativt.  Det  betyder att  andra IT-företag följer företagets exempel.

Snart ska Facebooks två nya, enorma datacenter startas. Vart och ett av dem använder lika mycket energi som tiotusentals hem. Tidpunkten är perfekt för Facebook att välja bort kol och välja en ren, förnybar energi.


Vi har bett Facebook att bli gröna innan Earth Day den 22 april. Det är färre än 25 dagar kvar! Hjälp till att öka trycket genom att sprida videon.

Dela på Facebook

Har du en egen blogg eller sajt?

I så fall kan du hjälpa till genom att länka till Facebook TV Ad-videon precis som vi har gjort i den här texten.  Använd helst ”Facebook TV Ad” som länktext i en mening om Facebooks kolproblem – det hjälper oss att få videon högt placerad i sökmotorer.

Taggar