Bestel je ticket

Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit dit weekend? Zoek niet langer! Of je nu vaak fietst of niet, we bieden je graag een toegangsticket aan voor Bike Brussels 2019. Het is dé ontmoetingsplaats voor stedelijke fietsmobiliteit en vindt plaats in Tour & Taxis, van 20 tot 23 september.

Op het programma: de fiets in al zijn aspecten! « Ontdekken, testen en adviseren » is het motto van deze 3e editie van de beurs Bike Brussels.

  • Ontdekken van vele mobiliteitsoplossingen: de exposanten tonen meer dan 150 fietsmerken, uitrustingen en diensten.
  • Testen van de producten op één van de drie testbanen, waarvan de veiligheid geoptimaliseerd wordt voor een 100% authentieke ervaring.
  • Advies krijgen over een betere mobiliteit van fietsverenigingen, experten en Brusselse bekendheden.

Bestel je ticket online

Tijdens dit weekend kan je deelnemen aan exclusieve conferenties over fietsen en mobiliteit, maar er is zeker ook ruimte voor plezier en ontspanning: een muzikale nocturne op vrijdag, herstelateliers, micromobiliteitsartiesten, tentoonstellingen, projecties, Pumptrack voor kinderen, … Tot slot kan je ook wegdromen over inspirerende fietstochten in een verrassende tent in het midden van de beurs.

Praktisch?

De beurs is open van vrijdag 20 tot maandag 23 september van 10u tot 18u in Tour & Taxis, Havenlaan 86C, 1000 Brussel.

Kom dit weekend dus naar de fietsbeurs! Krijg een gratis toegangsticket (ter waarde van €8) op Bike Brussels  door de volgende code te gebruiken: BBGRE19

Bestel je ticket online


Facebook

Facebook

Instagram

Instagram

Twitter

Twitter

YouTube

YouTube