Ik doe mee

In deze tijden van noodmaatregelen door het Coronavirus, worden we allemaal opgeroepen solidair te zijn. Om de meest kwetsbaren, onze gezondheidszorg en onze eigen gezondheid te beschermen.

Ik schrijf me in voor de newsletter

Hoe vaak hebben we al niet geschreven of gezegd dat we samen écht een verschil kunnen maken? Dat zijn geen loze woorden, maar iets waar we rotsvast in geloven. Voor Greenpeace zijn de bescherming van het milieu en van onze gezondheid met elkaar verbonden. Zo zetten we ons al jaren in voor een betere luchtkwaliteit, bijvoorbeeld door te wijzen op de link tussen de uitstoot van auto’s en de gevolgen daarvan voor onze gezondheid.

Coronavirus: een strijd die we alleen samen kunnen winnen

Het is nu cruciaal dat we allemaal aan hetzelfde zeel trekken. De bescherming van ieders gezondheid staat op het spel. Ook ons land treft ongeziene maatregelen. We hebben enorm veel respect voor het harde werk van de hulpverleners. We willen ook onze steun uitdrukken voor iedereen die direct of indirect door het virus getroffen wordt.

Hoe kunnen we in deze dagen toch dicht bij jullie blijven? We willen jullie alvast blijven informeren over onze campagnes, over waar we mee bezig zijn en over wat er met het milieu en de planeet gebeurt.

Op elk Greenpeace-schip geldt: hier zijn geen passagiers, enkel bemanning. Ook in de huidige crisis zijn we allemaal bemanningsleden. Nu meer dan ooit, omdat we samen in deze noodsituatie zitten en het belang inzien van de verantwoordelijkheid die we allemaal als mens hebben.

Samen zullen we deze moeilijke periode doorstaan en overeind krabbelen, sterker dan voorheen, om de planeet – onze thuis – te beschermen.

Ik schrijf me in voor de newsletter Ik deel op Facebook Ik deel op Twitter Ik deel op Whatsapp
Facebook Facebook Instagram Instagram Twitter Twitter YouTube YouTube