Vores natur er i nødtilstand

Landbrugets udledninger af kvælstof har skabt fiskedød og forvandlet levende havmiljøer langs de danske kyster til ørkener under vandet. Kun 5 ud 109 kystområder er i god tilstand, selvom Danmark har forpligtet sig til at sikre et godt vandmiljø senest i år 2027. Alligevel er kvælstofforureningen blevet værre de seneste år. Sammen kan vi lægge politisk pres for at give havmiljøet og naturen nyt liv!
Underskrevet Mål

{{counter}}

{{blockData.counterGoalValue}}

Red naturen

Skriv under og bak op om disse krav for at komme naturen til undsætning:

1. Danmark skal leve op til EU’s Vandrammedirektiv
2. Mere natur og skov og udtagning af landbrugsjord fra dyrkning af foder
3. Markant færre landbrugsdyr
4. Mindre foder til dyr – og mere plantebaseret mad til mennesker
5. Turbo på omstillingen til økologisk dyrkning

Jeg ønsker fortsat at kæmpe for vores planet med Greenpeace og modtage information om hvordan jeg kan være med til at beskytte vores planet, klima og miljø. Læs vores privatlivspolitik her.

Og tak for at du vil komme naturen til undsætning.

Du er nu medafsender på dette høringssvar til miljøminister Lea Wermelin om at sikre et godt vandmiljø senest i år 2027.

Signed up Goal

{{counter}}

{{blockData.counterGoalValue}}

Støt vores for at beskytte danske farvande

Det er mennesker som dig, der er hele grundlaget for, at vi kan skabe forandringer og håb for en grønnere klode og en lysere fremtid.

Se dokumentarfilmen Ørken under vandet

Dokumentarfilmen Ørken under vandet giver et unikt indblik i, hvordan livet ved de danske kyster er under pres. Se dokumentarfilmen her og del den meget gerne, så andre også kan få den set.