Samen staan we sterk

Wil jij met ons het onmogelijke mogelijk waar maken? Heb je zin om het klimaat en het leven op aarde te beschermen? Wij helpen je graag op weg want wij geloven dat de wereld toebehoort aan de dromers en aan de doeners! Ontdek hier hoe je samen met de mensen rondom je kunt bijdragen aan een gezonde en mooie toekomst. Want schouder aan schouder zijn wij Greenpeace.

Kom in actie

Het kan anders

Grote veranderingen lijken onmogelijk, tót ze gebeuren. Wij geloven in een rechtvaardige wereld en willen leven met gezonde lucht, ongerepte bossen en schone oceanen. Voor onszelf en voor iedereen die na ons komt. Eerdere overwinningen hebben ons geleerd dat ingrijpende verandering mogelijk is. Laten we de problemen benoemen om ze dan met z’n allen daadkrachtig aan te pakken.

Onze campagnes

We hebben je nodig

Om volledig onafhankelijk te zijn, kunnen we alleen giften aanvaarden van mensen zoals jij. Maar je kan ook je steentje bijdragen door ons te volgen op sociale media, petities te tekenen, mee te doen met onze acties of vrijwilliger te worden.

Steun ons

Overwinningen

Greenpeace kan alleen echte impact hebben dankzij de steun van miljoenen mensen over de hele wereld. Onze klinkende overwinningen zijn dus ook die van jullie!

Samen sterk

Financiële transparantie

Greenpeace is onafhankelijk en aanvaardt geen geld van bedrijven of subsidies van overheden. En wij zijn open over hoeveel centen er binnenkomen en waar we jullie steun aan spenderen.

Meer weten

Onze waarden

Greenpeace gebruikt geweldloze, creatieve actie om te ijveren voor een groenere en betere wereld, en om de wortels aan te pakken van de problemen die ons milieu bedreigen.

Meer weten

Dankzij jou kunnen we werken voor het milieu!