Greenpeace lanceert vandaag zijn ‘Project 300’, dat tot doel heeft om in 1 maand tijd 300 Rainbow Warriors te vinden! 300 nieuwe mensen die bereid zijn om onze acties en campagnes te steunen via een maandelijkse bijdrage. Wil je er meer over weten? Lees dan verder … en sluit je bij ons aan!

Ik neem deel aan het 300-project

Greenpeace voert al meer dan 50 jaar actie op land en op zee, volgens de principes van de geweldloosheid, om het milieu te beschermen en voor vrede te zorgen. Misschien wist je het niet, maar in al die jaren hebben we er altijd een erezaak van gemaakt om geen giften aan te nemen van bedrijven of overheden. Dat stelt ons in staat in alle onafhankelijkheid op te treden, de integriteit van onze campagnes te vrijwaren en volledig vrij te zijn in ons doen en laten. Daarom hebben we jou nodig! Wij doen enkel een beroep op de steun van mensen zoals jij, zodat we financieel onafhankelijk kunnen blijven en samen concrete stappen vooruit kunnen zetten voor het milieu

Het 300-project, wa is da?

Met het Project 300 willen we in de loop van oktober 300 donateurs vinden die ons steunen met een maandelijkse gift. Met die maandelijkse gift geef je ons de structurele financiële middelen in handen om op lange termijn trefzekere campagnes op te zetten, die broodnodig zijn in deze tijden van crisis. Je draagt het hele jaar door ook rechtstreeks bij aan het succes van onze milieuacties.

Sluit je aan bij de gemeenschap van de Rainbow Warriors

Rainbow Warrior, dat is de naam van een van de iconische schepen van Greenpeace, maar het is vooral de naam die we geven aan al wie lid is van de gemeenschap van burgers die STOP zeggen. Ben je vastbesloten je bij hen aan te sluiten, zodat we samen de dingen kunnen veranderen voor de huidige en toekomstige generaties? Doe dan nu mee aan het Project 300. Elk gebaar, elke gift telt. 

Door elke maand een bijdrage te storten, helpen de Rainbow Warriors ons om onze doelstellingen te bereiken, processen te winnen, vervuilende bedrijven te sluiten. De Rainbow Warriors stellen de Greenpeace-teams ook in staat om te werken aan het behoud van de ecosystemen op lange termijn endringend op te treden in geval van crisis.

Dus, klaar om de uitdaging aan te gaan en je te engageren voor een groenere toekomst?

Alvast hartelijk dank voor je steun. Je vormt de kern van onze organisatie en zonder jou kunnen we niets ondernemen. Het is door de handen in elkaar te slaan dat we onze mooie planeet en al zijn bewoners kunnen redden.

Ik deel op Facebook Ik deel op Twitter Ik deel op Whatsapp