Lyt til vores podcasts om klima og grøn omstilling

Find vores seneste podcasts om klimaforandringer, dansk klimapolitik, grøn omstilling og andre emner herunder eller i din podcastapp.

Værterne på podcasten "Temperaturtjek" Helene Hegel og Sussi  Lillelund snak

Følg os i din podcastapp og bliv opdateret med de seneste episoder

Temperaturtjek: Sådan klarer klimaet sig i valgkampen

Under valgkampen 2022 så vi grønne valgløfter efter i sømmene og fældede klimadom over dem.

Følg med på Twitter eller lyt til podcasten “Temperaturtjek” på Spotify-icon Spotify og apple-podcasts-icon Apple Podcasts.

Et af Henning Kjeldsens fartøjer i Skagen

Kvotekongernes fald

For seks år siden afslørede vi i Greenpeace, hvordan en dansk storfisker brugte sin familie og venner som stråmænd for at kunne få kontrol med flere fiskekvoter, end han havde ret til i følge loven.

Vil du vide, hvordan vi gjorde? Klik på linket og brug en halv time på at høre vores dugfriske podcast om sagen. Lyt til podcasten på Spotify-icon Spotify og apple-podcasts-icon Apple Podcasts.

Greenpeace udvider klimaboblen

Står du nogle gange og mangler et godt modsvar til de mange klimamyter, der stadig hersker derude?

Så kan vi anbefale at følge med i denne serie, hvor vores klima- og miljøpolitiske leder, Helene Hagel sammen med vores aktivismerådgiver, Sussi Lillelund, tager fat i nyere nyheder og skyder klimamyter til jorden.

Ved at tage klimasnakken med vores omgangskreds kan alle være med til at udvide “klimaboblen” – den boble, man befinder sig i, når man tænker, læser, bekymrer sig om og handler for klimaet. Den boble skal vi have flere med ind i, og et af de første skridt kan være at lytte til “Greenpeace udvider klimaboblen”.

Lyt til podcasten på Spotify-icon Spotify og apple-podcasts-icon Apple Podcasts.

Podcast: Greenpeace udvider klimaboblen

Rejsen mod et grønt Danmark

En sand klimahelt, der har været med helt fra klimakampens begyndelsen, fortæller om tre af de mest afgørende øjeblikke i dansk klimapolitik. Nej tak til atomkraft, nej tak til ny kulkraft og ja til en historisk klimalov. Til slut udpeger han den største kamp, der stadig venter forude.

Emma Oehlenschläger interviewer Tarjei Haaland. Indspillet og produceret af Joel Gjærsbøl.

Lyt til podcasten på Spotify-icon Spotify og apple-podcasts-icon Apple Podcasts.