Er du lei av politikere som ikke gjør en dritt? Er du frustrert over at de som styrer landet ikke tar ansvaret vi har gitt dem, og kaster vekk framtida til barna våre?  Det er vi også. 

Derfor slår vi to fluer i en smekk nå på fredag. 30. august klokka 15, samme dag som skolestreikerne har sin nasjonale streikedag, skal vi få ut frustrasjonen og BRØLE FOR KLIMAET på Eidsvolls plass utenfor Stortinget! Vi er lei av å høre om bompenger, og krever høyt og tydelig at nå må vi fokusere på vår tids viktigste sak, nemlig klimaet. 

Bli med og brøl med oss

Hvis du holder til andre steder i Oslo, kan du finne ditt nærmeste område for klimabrøling her

Amazonas står i brann. Vi har hatt ras på vestlandet, varmerekorder gjennom hele sommeren, tørke, flom, og så mye mer. Klimakrisen er her, men allikevel setter regjeringen rekorder i hvor mange oljelisenser de deler ut. Vi er lei, og kommer til å brøle så høyt at det er umulig å ikke lytte til oss lenger!

Hvis du ikke har blitt overbevist enda, her er tre grunner til at du burde bli med:

  1. Du er med på det som skal bli norgeshistoriens største markering. Jo flere vi er, jo mer blir Erna og gjengen nødt til å høre på oss
  2. Du gjør en utrolig viktig innsats i å løfte vår tids aller viktigste sak, klimaet
  3. Du viser støtte til barna og ungdommen som streiker skolen for fremtiden sin 

Vi blir mange, og sammen med skolestreikerne skal vi skape historie, og kreve ansvaret vi fortjener fra norske politikere. 

Vi håper også at du blir med på håndplakatverkstedet vi skal ha på kontoret vårt i Sandakerveien 24C på Torshov. Vil du få ut din kunstneriske side, eller har du en spesiell beskjed du vil vise fram i folkemengden? Bli med og lag plakater, banner og gode slagord som vi kan bruke til knuse politikerne med på fredag. Her kan vi bygge opp stemningen før selve brølet, og kanskje tar vi til og med litt prøve-brøl. Du finner arrangementet her.

Vi gleder oss!