Go green? Get wired!

Pagina - 31 januari, 2013
Heb je een vaag idee, concreet plan, droom of verlangen om ‘iets’ te doen voor een groenere wereld? Op Greenwire kan je snel en gemakkelijk een volgende stap zetten: van denken en dromen naar delen én realiseren.

Meld je hier aan

Via Greenwire kan je je engageren om je als vrijwilliger actief in te zetten voor een schonere planeet. Je vindt er alle activiteiten van Greenpeace en andere vrijwilligers terug. Dan is het aan jou om deel te nemen! Of misschien wil je liever zelf een activiteit organiseren en ben je daarvoor op zoek naar originele ideeën of een extra paar handen? Greenwire is de ideale tool om je te helpen bij het opzetten van activiteiten op het terrein.

Eenmaal ingelogd, kan je je lid maken van specifieke groepen om bijvoorbeeld actievoerder, voorlichter en logistiek vrijwilliger te worden. Langs die weg ontvang je meer info over hoe het vrijwilligerswerk in zijn werk gaat, en word je uitgenodigd voor een eerste activiteit of training.

Daarnaast zijn er ook lokale groepen om actief te worden in je eigen omgeving. Kijk of er al een groep bestaat in jouw buurt waar je je bij kan aansluiten.

Tot snel, op Greenwire!

Lukt het niet om je aan te melden of heb je een andere vraag? Neem contact met ons op via