Greenpeace er en international organisasjon med kampanjer rundt hele kloden. Vi har til enhver tid opptil flere kampanjer som du kan være med å støtte. Hvis du vi hjelpe til på andre måter også, finnes det flere alternativer for deg.

 • Gjør Greenpeace til en del av din hverdag

  Følg oss på facebook, twitter og instagram. Og få tilsendt nyheter og seiere på din e-post.

   

  Følg oss på facebook Få de siste oppdateringene fra Greenpeace på twitter Instagram Få med deg våre videoer på YouTube Se hva Greenpeace gjør i Norden på Pinterest

  Gi Greenpeace en gave

  Vi er helt avhengige av donasjoner fra privatperoner for å kunne gjøre vårt arbeid. Greenpeace sin styrke er at vi er en helt uavhengig organisasjon som hverken tar penger fra regjeringer eller næringsliv. På den måten har vi friheten til å rette søkelys mot korrupt miljøkriminalitet og ikke la oss styre av noen andre. Din gave betyr utrolig mye for oss!

 • Bli med oss som frivillig i kampen for miljøet!

  Mye av det vi gjør er helt avhengig av å ha frivillige som stiller opp med sitt engasjement i kampen for miljøet. Frivilliggruppen i Oslo møtes annenhver uke på vårt kontoret i sentrum. Gruppen består per idag av folk fra mange forskjellige land, og møtene holdes vanligvis på engelsk.

  Ta kontakt med vår frivilliggruppe i Oslo gjennom ved å fylle ut skjemaet under. Våre frivillige er med på alt fra aksjoner til informasjonsarbeid.
  Vi ser frem til å høre fra deg.

  Do you want to become a volunteer?

  The Oslo volunteer group meets every other week. The meetings are mostly held in English. Get in touch with our Oslo volunteer group by filling in the form below!

  We are looking forward to hearing from you.

Kontaktskjema