Detox grunner, Levi's

  1. Fakta: Levi's jeans og t-shirts inneholder giftige kjemikalier, som i miljøet brytes ned til miljøskadelig forurensing.
  2. Håp: Levi's water>less jeans viser at de vet hvor verdifullt rent vann er.
  3. haster: Giftige, hormonforstyrrende kjemikalier har blitt funnet i elver hvor levi's jeans blir produsert.
  4. Skala: Levi's er verdens største jeans-firma, med leverandører i hele verden. Hvis firmaet fjerner kjemikaliene, vil det gjøre en stor forskjell for mange mennesker.
  5. kunnskap: Levi’s har allerede retningslinjer for kjemikalier, men fokuserer på å håndtere de farlige kjemikaliene i stedet for å fjerne dem. Dette merket har kompetanse til å være en industrileder, ikke en grønnvasker.
DU KAN VÆRE MED

Dette øyeblikket er PERFEKT

Man sier at man kan se neste sesongs mote ved å se på fargene i Mexico og Kinas elver. Dette er fordi globale merker som Calvin Klein, GAP og Victoria's secret bruker giftige kjemikalier og fargestoffer til deres klesproduksjon. Disse kjemikaliene forurenser elvene våre, og det er også rester av kjemikalier i klærne som man kjøper på butikken.

Men det trenger ikke å være sånn.

Takket være din støtte, har vi kunnet overbevise Zara, verdens største klesbutikkkjede, om å forplikte seg til å arbeide med deres leverandører for å få renset ut deres forurensende produksjonsformer.

Levi's er verdens største jeans-produsent, men de mangler å gi en forpliktelse til å Detoxe.

Nå er det deres tur til å være markedsleder. Det er tidspunktet til å ta et standpunkt. Og tidspunktet til å sette handling bak ordene.

Vær med blandt moteelskere, aktivister, modeller og designere og krev at Levi's fjerner de giftige kjemikaliene!

VÆR MED!