Digital Marketing Manager

Job - 14 desember, 2018
Vil du endre verden til det bedre gjennom kommunikasjon? Og har du god kjennskap til digital markedsføring?

Ledig stilling

Vi søker en Digital Marketing Manager til Greenpeace Nordens digitale kampanje-, kommunikasjon- og markedsføringsteam. Gjennom våre plattformer, sosiale medier, epost-kanaler og nettsider kommer du til å jobbe med markedsføring og digitale kampanjer.  Arbeidsplassen er på Torshov i Oslo og du vil i hovedsak jobbe med våre norske kanaler. Målet er å engasjere stadig flere støttespillere i arbeidet for en bedre verden.

Utlysningen gjelder et fulltidsengasjement på ett år fra oppstart.

Dette er dine arbeidsoppgaver:

  • Utvikle og utforme innhold til Greenpeace Norge sine digitale kanaler.

  • Delta i norske, nordiske og globale prosjekter i ulike avdelinger for å skape og gjennomføre innovative, mobiliserende og engasjerende miljøkampanjer.

  • Storytelling på tvers av avdelinger og regionale kontorer, for å skape en sammenheng i den eksterne kommunikasjonen.

  • Planlegge og produsere e-postutsendelser.

  • Skape og vedlikeholde dialog på våre plattformer.

  • Lede og gjennomføre prosjekter innen norske, nordiske og internasjonale digitale kampanjer.  

  • Identifisere nye digitale verktøy og “best practice” og utforske nye måter å kommunisere og markedsføre på tvers av kanaler.

  • Lage, tilpasse, redigere og vedlikeholde våre norske nettsider.

  • Holde oversikt over innhold, aktivitet og tilbakemeldinger daglig og analysere de for å kunne ta beslutninger basert på data.

Dette ser vi etter i deg:

Vi ser etter en med relevant utdanning og minst tre års arbeidserfaring innen digital markedsføring og kommunikasjon.

Du kan bruke bilde- og videoredigeringsprogrammer og har grunnleggende kunnskap i HTML og/eller CSS slik at du kan redigere, feilsøke og kan samarbeide med vår front-end-utvikler eller andre eksterne samarbeidspartnere. Du har förståelse for A/B-testing, tilpassing og rapportering av innsikter fra data samt kunnskap om målgruppens digitale vaner.

Det er positivt om du har kunnskap innenfor test- og analyseverktøy og kan ta gode datadrevne avgjørelser. Vi ser også etter erfaring med generering av leads og innholdsmarkedsføring. Dersom du har erfaring med å lage og gjennomføre digitale markedsføringsstrategier samt resultatdrevne epostkampanjer er det et pluss.

Språkkunskaper

Du må være flytende i norsk, og kunne skrive feilfrie, engasjerende tekster for ulike målgrupper online og kunne redigere tekster med korte tidsfrister. Siden Greenpeace er en internasjonal organisasjon er det også viktig at du kan, og trives med å kommunisere på engelsk, både muntlig og skriftlig.

Søknadsfrist

Vi opererer med en rullende søknadsfrist og vurderer innkomne søknader fortløpende frem til siste søknadsfrist som er 13 januar 2019.

CV og søknad sendes inn på engelsk via denne lenken.

Kontaktpersoner:

Elena Blitznetsova, g, tel. + 46705406381 (Head of Digital, Nordic)

Om Greenpeace:

Greenpeace er en internasjonal, politisk og økonomisk uavhengig miljøorganisasjon som jobber for endringer og løsninger for en verden i fred og økologisk balanse. Vi har kontorer i mer enn 40 land, og har eksistert i Norge siden 1987. Greenpeace driver kampanjer innen klima, genmanipulering, miljøgifter, havmiljø, biologisk mangfold og atomkraft. Greenpeace er verdens mest slagkraftige miljøorganisasjon og tar ikke imot økonomisk støtte fra verken stat eller næringsliv i noe land. Les mer på www.greenpeace.no

Som ansatt i Greenpeace har du en unik mulighet til å gjøre verden til et bedre sted, og gjennom utfordrende oppgaver har du mulighet til å påvirke. Vi jobber i et energisk internasjonalt miljø som stadig er i endring og hvor takhøyden er stor.

APPLY HERE