Ik doe mee

Onze vrijwilligers zijn enorm belangrijk voor ons. Ze kunnen je altijd meer vertellen over Greenpeace, voeren campagnes, organiseren acties… Of het nu in hun eigen wijk is, op de straat of van achter hun computer: ze strijden voor een eerlijke en duurzame toekomst. Ze verzetten bergen en misschien heb jij wel zin om een handje toe te steken? 

Een tijdje terug waren onze vrijwilligers in Antwerpen en Oostende en verwelkomden ze meer dan 7000 bezoekers bij ons schip, de Rainbow Warrior. Het waren twee drukke weekenden voor de vrijwilligers, maar ook zo dankbaar. Luister hier naar hoe zij het beleefden.

Wil je samen met ons in actie schieten?

Al 500 mensen zijn vrijwilliger bij Greenpeace België. Lijkt het iets voor jou? Heb je tijd, energie en vooral zin om onze toekomst en die van de planeet te beschermen? Sluit je dan aan bij onze vrijwilligers. Als vrijwilliger kan je op verschillende manieren betrokken zijn, aan jou om te kiezen wat het beste voor je is.

1. Ben je vooral nieuwsgierig en wil je meer weten over vrijwilliger zijn bij Greenpeace? Kom dan naar onze volgende Welcome Day op 26 oktober! Daar leer je mensen kennen die, net als jij, vrijwilligerswerk willen doen bij Greenpeace.

Ik kom naar de Welcome Day voor nieuwe vrijwilligers

2. Wil je meteen in actie schieten voor het klimaat? Schrijf je dan in op Greenwire, dat is ons platform, en sluit je aan bij de groep Klimaat. Zo kan je samen met ons deelnemen aan de klimaatmarsen, meehelpen aan de voorbereiding van acties, mensen bewust maken van de klimaatkwesties door verschillende activiteiten of gewoonweg door informatie te verspreiden.

Ik sluit me aan bij de groep Klimaat

Vrijwilliger worden bij Greenpeace, waarom niet?

3. Maak een verschil in je buurt en sluit je aan bij één van onze lokale groepen. Vind hier de lokale groep terug die het dichtst bij jou in de buurt is.

Ik sluit me aan bij een lokale groep


Facebook

Facebook

Instagram

Instagram

Twitter

Twitter

YouTube

YouTube