Greenpeace åbner dørene til Kulturnatten fredag den 13. oktober fra kl. 18 til 24. Tag hele familien under armen til en masse aktiviteter, bliver klogere på klimaets og naturens krise og få plantebaserede smagsprøver.

Kulturnat hos Greenpeace


I en tid, hvor det kan virke trist at følge nyhedsdækningen af ​​klima- og biodiversitetskrisen, inviterer Greenpeace til en aften i håbets navn.

Kom og hør mere om, hvordan vi sammen kan bremse klimakrisen, oplev Antarktis gennem virtual reality og nyd klimavenlige smagsprøver. Mød vores kreative frivillige og mal dit eget banner, hør om principperne bag civil ulydighed og hvordan vi i fællesskab arbejder med ikke-voldelige protester for at vinde sejre for vores miljø og klima.

Du kan også tilmelde til på vores Facebook event, som du endelig må dele med dine venner.

Tag familien med, og fordyb dig i en verden, hvor miljøaktivisme og håbet om en grønnere fremtid går hånd i hånd.

Aktiviteter

Find din indre aktivist. Mal et banner i bannerværkstedet, og hør et oplæg om civil ulydighed og klimaaktivisme.

Lær om naturen og landbruget. Hør om, hvordan vi sammen med naboer til svinefabrikker for nylig fik lukket “matrikelfinten”, så man fremover ikke længere kan doble produktionen og forureningen af naturen op.  

Se også vores flotte (og også triste) minidokumentar om, hvordan havbunden mange steder er forvandet til en Ørken under vandet og fiskene pistvæk.. Hvordan nåede vi hertil, hvor Danmarks kyster er ved at blive kvalt af landbrugets kvælstof? Og hvordan får vi igen skabt liv i vandet?

Ørken under vandet har været landet rundt for at skabe fokus på, hvordan vi er ved at miste dyrebart naturliv under overfladen. Tag med på rejsen og hør, hvordan du kan være med til at kæmpe for naturen og miljøet.

For legebørn i alle aldre. Spring ud som aktivistisk isbjørn, gris, grøntsag eller pingvin. Tag med børnene forbi vores store garderobe og prøv kostumerne, som aktivister har brugt i protester og aktioner.

Klima og klode i balance. Hør om, hvordan vi kæmper for en grønnere verden uden forurening fra fossile brændsler ved for eksempel at gå i vejen for norske olieselskabers giftige spildevand.

Og så skal der quizes. Test din viden, og vind en præmie.

Husk kulturpas. For at få adgang til alle Kulturnattens arrangementer, skal du have et Kulturpas, hvis du er fyldt 12 år. Det koster 95 kroner. Børn under 12 år har gratis adgang. Se salgssteder her

Tid & sted: Kl. 18:00 – 24:00 / 13. oktober 2023 /Njalsgade 21 G, 2. sal, København

Vi glæder os til at se jer!