#NYTONPAKKO

Ilmastokriisi ratkaistaan yhdessä.

Allekirjoita ja tule mukaan.

Teimme yhdessä historiaa! Ilmasto nousi vaalien ykkösteemaksi ja Suomen ilmastotavoitteet ovat ensimmäistä kertaa oikealla tasolla. Nyt pidetään huoli, että tavoitteet myös toteutuvat! Allekirjoita vetoomus ja tule mukaan!

#NYTONPAKKO

Ilmastokriisi ratkaistaan yhdessä. Suomi voi näyttää maailmalle, miten fossiilisista luovutaan reilusti ja kestävästi. Eduskunta ja pääministeri Marinin hallitus päättävät, odottaako meitä ilmastokatastrofi vai teemmekö kaikkemme paremman tulevaisuuden puolesta. #NytOnPakko toimia.

Suomen täytyy tällä hallituskaudella sitoutua ilmastonmuutoksen torjuntaan:

► Suomi irti fossiilisista 2035
► Suomessa ei kasvateta metsien hakkuita
► Suomessa ei avata yhtäkään uutta turvekenttää
► Suomen nettopäästöt alle nollan 2030 mennessä
► Fossiilituet lopetetaan 2020 mennessä

Nyt tarvitaan tekoja. Vaadi Suomelta ilmastojohtajuutta. Allekirjoita vetoomus ja tule mukaan!

TULE MUKAAN TOIMIMAAN ILMASTON PUOLESTA!

Ilmastokriisin torjuminen on mahdollista vain, jos toimimme yhdessä. Suomi voi näyttää suunnan kohti kestävää maailmaa, jossa kenenkään ei tarvitse potea ilmastoahdistusta.

Yhdessä teimme jo Suomen suurimman ilmastomarssin ja sen jälkeen tuhannet ihmiset ovat tulleet mukaan. Maailmalla ilmastoliike kasvaa, marssii ja lakkoilee paremman tulevaisuuden puolesta. #NYTONPAKKO toimia!

Allekirjoita ja tule mukaan.

Uutisia

Tiedotteet

Jalkapallomaajoukkueen kapteeni Tim Sparv lahjoittaa pelipaitansa pääministeri Marinille – kannustaa yhteiskunnan avainpelaajien kanssa ilmastotekoihin

by Greenpeace Suomi

Pääministeri Sanna Marinille luovutettiin tänään maanantaina Suomen jalkapallomaajoukkueen kapteenin Tim Sparvin pelipaita vahvan ilmastoviestin kanssa. Hallituspuolueiden ilmastokokouksessa Helsingin Vuosaaressa lahjoitettua paitaa koristaa Sparvin nimikirjoituksen lisäksi Elinkeinoelämän keskusliiton toimitusjohtaja Jyri Häkämiehen,…