Tule mukaan ja auta lopettamaan sademetsien tuho

Amazonin sademetsä on elintärkeä meille kaikille: se suojelee maailmaa ilmastonmuutokselta, on tuhansien eläin- ja kasvilajien elinympäristö ja koti alkuperäiskansoille. Silti kaksi jalkapallokentällistä korvaamatonta sademetsää katoaa JOKA MINUUTTI.

Miksi sademetsiä tuhotaan?

Brasilian presidentin Jair Bolsonaron johdolla maan hallitus on heikentänyt luonnonsuojelua ja valvontaa, ja avannut Amazonia teolliselle maankäytölle ennennäkemättömän paljon. Lähes kaikki alueen metsäpalot saavat alkunsa ihmisen toiminnasta. Metsiä raivataan teolliseen karjan ja soijan kasvatukseen. Seuraukset ovat tuhoisat Amazonin rikkaalle elämälle ja Amazonin alkuperäiskansoille sekä koko maapallolle, sillä sademetsät auttavat kamppailemaan ilmastonmuutosta vastaan. Siksi on toimittava NYT!

Mielenosoitus Helsingissä Amazonin sademetsien puolesta.
Mielenosoitus Helsingissä Amazonin sademetsän puolesta.

Miten sinä autat?

Lisäämällä nimesi olet mukana maailmanlaajuisessa Amazonin puolustajien verkostossa. Yhdessä voimme saada muutoksen aikaan. Sinun tukesi auttaa Greenpeaceä näyttämään päättäjille, että tuhon täytyy loppua.

Miksi Amazonin sademetsät ovat tärkeitä?

Maailman metsät ovat välttämätön turva ilmastolle, eläimille ja ihmisille. Yhdessä voimme ratkaista ilmastokriisin, mutta meidän on toimittava nyt, kun on vielä metsiä, joita suojella. Ilman metsiä ei ole elämää. Ilman metsiä ei ole vettä. Ilman metsiä ei ole ruokaa. Ilman metsiä ei ole tulevaisuutta. Amazonin sademetsän tuhoaminen on lopetettava! Lisää nimesi ja auta pelastamaan Amazonin sademetsä!

Puolusta Amazonin sademetsää